AINHOA

AINHOA

Ainhoa is een zeer complete lijn met een vleugje spaanse passie
Ainhoa biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gezichtproducten. De zuiver plantaardige basis staat garant voor de beste kwaliteit. Ainhoa biedt huidverzorging voor ieder huidtype en voor speciale problemen. De Ainhoa huidverzorging bestaat uit diverse basisseries en aanvullende series met ieder hun eigen specialiteit.

ROYAL JELLY
Voor de droge, vochtarme, vermoeide en eczeem achtige huid.

SENSKIN
Voor de gevoelige en zeer gevoelige, jonge en geïrriteerde huid.

VITAMINAL
Voor de vette en onzuivere huid.

LUXE met kaviaarextract
De LUXE serie is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder de vermoeide huid en de huid waarbij celvernieuwing nodig is.

LUXE GOLD
Geschikt voor de normale tot droge, veeleisende huid. De LUXE GOLD serie bestaat uit drie zeer hoogwaardige producten en is gebaseerd op Kaviaar Extract en Goud.

KHRONO AGE
De innovatieve verzorgingstechnologie van de Khrono Age lijn van AINHOA zorgt ervoor dat de huid er jonger en stralender uit gaat zien. Het vochtgehalte blijft beter op peil, lijnen en rimpels worden zichtbaar gereduceerd.

LUXURY DIAMOND
Geschikt voor de rijpere huid met rimpels en gebrek aan elasticiteit De LUXURY DIAMOND serie is speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan.

SENSITIVE
Geschikt voor lip- en oogcontourbehandelingen, geschikt voor ieder huidtype. De huid rondom de lippen en ogen is het meest delicate gedeelte van het gelaat.

AINHOA WHITESS
Voor de huid met pigmentvlekken. De WHITESS LINE is speciaal ontwikkeld om de gelaatskleur te egaliseren.

MEN
De mannenhuid kan behandeld worden met speciale huidverzorgingsproducten.