Acne behandeling

Om acne te bestrijden is het belangrijk de oorzaak aan te pakken, dit kan door de ontstekingen te verminderen en/of de talgproductie te reguleren. Met Omega 3 (full spectrum), reiniging, peeling en producten van Cholley. Bij schoonheidssalon IN hebben we veel ervaring in het behandelen van verschillende vormen van acne. Het is bij alle vormen belangrijk de behandeling met enige regelmaat uit te voeren, ook de instructies voor thuiszorg dienen goed opgevolgd te worden. Omdat de oorzaak van acne zeer divers kan zijn is het moeilijk te voorspellen hoe lang het duurt voordat u zichtbaar resultaat heeft. In de meeste gevallen is het zo dat na ongeveer 3 behandelingen een merkbare verbetering optreedt.

Vergoeding van zorgverzekeraar

Schoonheidssalon IN is aangesloten bij ANBOS en heeft een big-registratie code om de acne-behandelingen te vergoeden. Hoe gaat het is zijn werk? Vraag aan je zorgverzekeraar of je acne-behandelingen vergoed worden en of je een verwijsbrief van de huisarts nodig hebt. Je kan ons dan bel op 035-6295208 ( Hilversum ) en 072-5114193 ( Alkmaar ) voor het maken van een afspraak. Op de dag van de behandeling betaal je zelf de behandeling en geven we jou een factuur mee die je zelf kan indienen bij jou zorgverzekering.

Waar komt acne vandaan?

Het kan een vervelende aandoening zijn en de huid flink ontsieren. Het is absoluut niet zo dat het alleen in de pubertijd voorkomt. Er zijn diverse vormen waar volwassenen ook last van kunnen hebben. De oorzaak van de ontstekingen kan verschillen en zo ook de behandeling, acne is maatwerk. Een actieve bijdrage van de patiënt speelt een grote voorwaarde voor succes, daarom hechten wij veel waarde aan goede voorlichting en instructies voor thuiszorg.

Advies

De behandeling geven we vaak in kuur verband. De behandeling zal 3 tot 8 keer herhaalt moeten worden. We adviseren altijd gebruik te maken van Omega 3 (Full spectrum) en de juiste huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor de huidtype die de klant heeft. Hierdoor raakt de huid niet meer uit balans en zien we snel resultaat.

Botanical peel acne behandeling

De Alexandre Fabelle Acne methode biedt voor elke acne huid oplossingen op korte én lange termijn. Met de behandeling zetten we de eerste stap waardoor de activiteit van acne al vermindert. Om het afnemen van de activiteit vast te houden wordt met de producten voor thuis dit proces voortgezet waardoor de talgproductie gereduceerd wordt en daardoor onstekingen continue worden geremd en op termijn verminderen. Al naar gelang de ernst van de acne zal een vervolgbehandeling(en) in de salon nodig zijn.

 

ACNE BEHANDELING (+/- 60 min)                                                                                         
REINIGENDE BEHANDELING
Tijdens deze behandeling gebruiken we professionele producten van Cholley. Deze producten zorgen ervoor dat de huid op een natuurlijke manier word gereinigd. Na de onzuiverheden verwijderen brengen we een speciaal masker aan om de huid te kalmeren en de roodheid te laten verdwijnen. Zo kun je weer met plezier de straat op!
€ 73,50
BOTANICAL PEEL ACNE BEHANDELING (+/- 60 min)                                                                                         
INTENSIEVE ACNE BEHANDELING
Deze peeling geeft verbluffende resultaten bij acne, vette huid en de huid met grove poriën, maar ook bij de post-acne huid met vlekken. De peeling werkt huidvernieuwend.
Voor een totale huidvernieuwing waarbij de oude huidlaag er geheel af gaat, adviseren wij een kuur van 3 tot 7 wekelijkse behandelingen.
€ 140,00