Gezichtsbehandeling

Onze jaren lange ervaring met huidverzorging en huidverbetering heeft ons geleerd wat er nodig is om uw huid gezond te maken of de kwaliteit ervan te verbeteren. We hebben ontdekt dat de mooiste producten, de beste apparaten en de meest intensieve behandelingen alleen effect hebben als de huid zelf iets te bieden heeft. Hierdoor hebben we een concept die we graag aan jou uitleggen.

Stap 1

Om de huid te kunnen verbeteren en behandelingen optimaal te laten aanslaan moeten we eerst kijken in welke conditie de huid is. We willen weten hoeveel de huid kan leveren om tot een goed resultaat te komen. Dit doen we door middel van een vingerbloedtest, zo meten we de doorlaatbaarheid van uw cellen en de ontstekingswaarden in uw systeem. Verder maken we foto’s waarbij we in de diepere lagen van de huid kunnen kijken.

Stap 2

Wanneer de cellen van goede kwaliteit zijn, kunnen onze cosmedische producten hun werk goed doen. Wij hebben ervaren dat dit een effectieve manier is om de huid gezond, egaal en vitaal te krijgen. We gebruiken de producten van Cholley. Ook intensieve behandelingen als bindweefselmassage en huid verbeterende behandelingen zijn effectiever wanneer de huid in goede conditie is.

Stap 3

Na ons onderzoek weten we hoe we het beste resultaat kunnen behalen en is het moment daar om eventueel met onze huid verbeterende  behandeling(en) te beginnen.

 

De behandeling is opgebouwd met een goede reiniging van de huid die is aangepast op de huidtype. Daarna brengen we een peeling aan om de dode huidcellen te verwijderen waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen in de huid en de onzuiverheden beter verwijderd kunnen worden. Hierop volgend stimuleren we de huid met een bindweefselmassage (mits de huid in goede conditie is) waardoor onze voedende maskers beter hun werk kunnen doen. Tijdens onze behandeling verlaten we nooit de cabine en zijn dan ook de gehele behandelingstijd met u bezig om zo het beste resultaat te behandelen.

Maak een afspraak voor een huidanalyse behandeling en kom langs om uw wensen en behoeften te bespreken. Wilt u meer informatie over een gezichtsbehandeling? Neem dan snel een kijkje op de websitepagina van de gezichtsbehandeling in Kortenhoef.

REINIGENDE BEHANDELING (+/- 30 min ) 
Een snelle behandeling. Geen tijd maar toch even een snelle reiniging dan is dit jouw behandeling. Tijdens deze behandeling doen we alleen reinigen en sluiten we de behandeling met een speciaal masker die op de huid mag blijven zitten.
€ 52,00
BASIS GEZICHTSBEHANDELING (+/- 60 min )
Een effectieve behandeling helemaal toegepast op uw huidtype. In de behandeling komen alle aspecten van een gezichtsbehandeling aan bod. Een goede diepte reiniging die afgesloten wordt met een verkorte bindweefselmassage (mits de huid in goede conditie is), een voedend masker en een heerlijke decolleté en nek massage. Het resultaat? Een stralende huid en een prachtig egale teint.
€ 73,50
EXCLUSIEVE GEZICHTSBEHANDELING (+/- 90 min ) 
Een exclusieve anti-aging gezichtsbehandeling met direct resultaat, afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Deze behandeling is de meest uitgebreide behandeling met veel aandacht voor wat de huid op het moment nodig heeft. Goede diepte reiniging, een gehele bindweefselmassage, een intensief masker en een ontspannende decolleté en nekmassage. Kort om een behandeling die de structuur van de huid verbeterd,  vermindert lijntjes en rimpels en reinigt de poriën.
€ 130,50

 

Extra te boeken bij een behandeling

Ampul                                                 v.a
10,50
Luxe masker                                      v.a
10,50

Bindweefselmassage

Bij een bindweefselmassage wordt de middelste huidlaag gemasseerd. Hierdoor wordt de celdeling geactiveerd, iets wat de zuurstoftoevoer stimuleert. Doordat de huid gestimuleerd wordt zal de huidskleur en de huidstructuur iets veranderen: je krijgt een frissere uitstraling. Naast een bindweefselmassage voor het gezicht is deze massage mogelijk over het hele lichaam. Het werkt namelijk uitstekend tegen hangwangen, rimpels, een verslapte buik door bijvoorbeeld zwangerschap, hangende billen of hangende benen. Wil je meer weten over onze bindweefselmassage? Neem dan een kijkje op de website.

Naast een gezichtsbehandeling en bindweefselmassage, bieden we bij Schoonheidssalon IN nog veel meer heerlijke massages aan, zoals een Hotstone massage, manicure, pedicure of Brazilian Wax. Lijkt dit je wat? Maak dan snel een afspraak!

Hotstone massage

Een Hotstone massage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme stenen. De warmte van deze stenen dringt diep door in de huid, gewrichten, pezen en spieren waardoor opgehoopt vuil makkelijker afgevoerd wordt. Deze manier van massage is zeer geschikt bij gewrichtsproblemen zoals reuma of artrose, spanningen, spijsverteringsproblemen, spierpijn, rug- en nekklachten of een slechte doorbloeding. Daarnaast is het heerlijk ontspannend. Wil je meer weten over een Hotstone massage? Neem dan een kijkje op de speciale pagina op onze website.

Brazilian Wax

De naam van de Brazilian Wax zegt het al: deze methode van harsen is uitgevonden in Brazilië. Door middel van harsen wordt al het haar effectief verwijderd. Bij het scheren van haar blijft de wortel zitten waardoor de haar snel kans heeft om weer terug te groeien. Daar bij de Brazilian Wax de haar met wortel en al wordt verwijderd, duurt het langer voor deze terug groeit. Het haar blijft zo tot zes weken weg. Omdat veel mensen allergisch zijn voor de standaard hars, maken wij gebruik van Sugaring. Dit is een methode gebaseerd op suiker. Wil je meer informatie hierover? Neem even een kijkje op de pagina van de Brazilian Wax!

Manicure en Pedicure

Ook handen en voeten zijn gebaat bij een heerlijke massage. Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan een grote hoeveelheid vuil. Daarom is het fijn om je handen te laten verzorgen door middel van een manicure. Bij de manicure verzorgen we de nagels met een speciale olie, duwen we de nagelriem terug, worden de nagels mooi in vorm gevijld en sluiten we af met een heerlijke handmassage. Ook bij de pedicure worden de nagels van de voet verzorgd en worden de voeten gemasseerd. Regelmatig een pedicure krijgen zorgt ervoor dat voetproblemen tijdig voorkomen worden. Wil je meer weten over de manicure of pedicure? Neem een kijkje op de pagina’s!

Wil je een afspraak maken bij Schoonheidssalon IN? Maak dan online een afspraak in onze vestiging in Hilversum of Kortenhoef.