Huidverjonging / zuurstofbehandeling

Huidverjonging-zuurstofbehandeling is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert

Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende, goed verzorgde teint. Uw huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van 6 tot 8 behandelingen één maal per week.

Exfoliatie van de bovenste huidlaag.
Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen.
Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.

Deze behandeling combineert de voordelen van microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en een fruitzuur peeling in één behandeling” 

De huidverjonging-zuurstofbehandeling is voor het gehele gelaat en alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use capsule en gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. De behandeling kan worden toegepast in een snelle en aangename ‘walk in – walk out’ behandelsessie of worden toegevoegd aan een uitgebreide behandeling. Het werkt sneller dan een normale microdermabrasie-behandeling en geeft een frisse uitstraling aan de huid van uw klanten.

Deze behandeling is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen – die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.

Het natuurlijke effect word geïmiteerd van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor de optimale condities gecreëerd word voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

De behandeling in 3 stappen uitgelegd

 1. 1. Exfoliëren 

De speciale capsule folieert (scrubt) de bovenste huidlaag op milde wijze. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op.

 1. 2. Insluizen

Het effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve capsule op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. De gecombineerde actie van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

 1. 3. Zuurstof

De capsule reageert met de toegepaste gel waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten.  De speciaal ontworpen applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de capsule en gel versnelt, waardoor CO2 belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie, die bekend staat als het Bohr-effect, ontstaat. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in een betere opname van de actieve ingrediënten en een onmiddellijke huidverbetering.

Voordelen

 • Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde celvernieuwing
  Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
  Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
  Verhoogt de werking van andere anti-aging producten
  Meer resultaat in minder tijd
  Geschikt voor alle huidtypen
  Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden
  Kan het gehele jaar door worden ondergaan
  Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling
  Single-use verbruiksgoederen voor optimale hygiëne
  Geen hersteltijd maar direct een stralende huid

Kosten:

Huidverjongings-zuurstofbehandeling (losse behandeling) € 95,-|
Huidverjongings-zuurstofbehandeling kuur (6 behandeling) incl. ampullen thuis € 490,-
Huidverjongings-zuurstofbehandeling +Radiofruquentie € 115,-
Huidverjongings-zuurstofbehandeling + Ultrasound € 105,-
Huidverjongings-zuurstofbehandeling + Radiofruquentie + Ultrasound € 135,-