Lichaam hars behandelingen

Weg met die haren! Of je kiest voor sugaring of harsen, op een veilige en zo pijnloos mogelijke manier werk ik die ontsierende haren voor je weg.

Waarom harsen of sugaring en niet scheren?

Harsen gebeurd met een zachte hars die de huid niet beschadigd. Hierbij trekken we de hele haar eruit waardoor de haar er langer overdoet om weer terug te groeien. Bij het lichaam bereik je een mooie gladde huid zonder stoppeltjes. Hier heb je zo’n 5 á 6 weken plezier van. Het is in het begin wel aan te raden om de behandeling 2 á 3 keer te herhalen voor het beste resultaat. Dit komt omdat de haren in fases groeien en je nog niet in één keer alle haren met wortel er uit kan trekken.

Waarom niet scheren?

Is het waar dat haren dikker worden en donkerder worden door het scheren? Op deze vraag kunnen we niet helemaal ja en nee op antwoorden. De haren lijken dikker omdat deze om het dikste van de haar wordt afgeschoren. De wortel word ook dikker door het scheren om dat de wortel de tijd en ruimte krijgt om te groeien. Hierdoor worden de haren uiteindelijk dikker en stugger. Qua kleur lijkt het hierdoor ook donkerder maar dit komt omdat de haren geen zonlicht meer krijgen. Door de zon word ons haar namelijk altijd iets verbleekt.

Sugaring

Waarom Sugaring? Als je niet tegen harsen kan advieser is sugaring. Dit is een ontharingsmethode gebaseerd op suiker, suiker is een huid eigen stof. De huid word ook minder rood ivm dat de sugaring met de haarrichting eraf getrokken word. Dit is net andersom dan bij harsen. De huid is dus minder geïrriteerd, rood en voelt minder pijnlijk aan. Dit product gebruik ik bij de gevoelige plaatsen van het lichaam zoals bovenlip, oksel, bikinilijn of brazilianwax.

Lichaam hars behandelingen
Hars   Sugar
– Onderbenen of bovenbenen € 34,25
– Gehele benen € 50,75
– Bikinilijn € 25,00 € 34,25
– Brazilian wax (alleen in Hilversum)
– Brazilian wax 6 behandeling (alleen in Hilversum)
€ 50,75
€ 212,50
– Oksels € 25,00 € 34,25
– Onder of boven armen € 25,00
– Gehele armen € 38,00
– Rug € 31,00
– Borst incl. buik € 31,00

Wil je een afspraak maken bij Schoonheidssalon IN? Maak dan online een afspraak in onze vestiging in Hilversum of Kortenhoef.