Manicure

Manicure is een totale hand-en nagelverzorging. De nagels en nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Tijdens de manicure krijgt u ook een handpakking. Wij sluiten af met een heerlijke handmassage. CCO shellac is een hybride nagellak, die gegarandeerd 1 á 2 weken lang een fantastische hoogglans op de nagels geeft. CCO shellac is een volledig nieuw product dat het goede van de nagellak en kunstnagels combineert. Het resultaat? Fantastische nagels die niet alleen heel dun zijn maar ook nog een oersterk. CCO shellac is verkrijgbaar in 42 fenomenale kleuren.

Manicure zonder lakken 
De nagels en nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Wij sluiten af met een heerlijke handmassage
€ 34,25
Uitgebreide manicure zonder lakken
De nagels en nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Tijdens de behandeling krijgt u ook een handpakking. Wij sluiten af met een heerlijke handmassage
€ 50,75
CCO shellac (gellak) 1 á 2 weken houdbare lak (incl. manicure)
De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Dan brengen we de prachtige kleur van de CCO shellac aan en sluiten de behandeling af met een nagelriemolie en een handcrème.
€ 50,75
Shellac verwijderen  € 16,50

Wil je naast een manicure ook nog een heerlijke Hotstone massage, pedicure of gezichtsbehandeling? Ook dit bieden we aan bij Schoonheidssalon IN!

Pedicure

Naast de handen zijn ook de voeten gebaat bij een heerlijke massage en verzorging. Bij een pedicure worden de nagels verzorgd, wordt oppervlakkig eelt verwijderd en de voet gemasseerd. Wil je je teennagels opfleuren met een prachtige Shellac? Ook dat is mogelijk bij een pedicure. Kijk op de pagina van de pedicure voor de verschillende pakketten waar je uit kan kiezen.

Hotstone massage

Een Hotstone massage is een vorm van massage waarbij warme stenen op het lichaam worden gelegd. De warmte van deze stenen dringt diep door in het lichaam en maakt daarbij opgehoopt vuil los zodat dat makkelijker afgevoerd kan worden. Deze vorm van massage werkt goed bij stress, spierpijn, gewrichtsproblemen zoals reuma of artrose, rug- en nekklachten of een slechte doorbloeding. Daarnaast is het heerlijk ontspannend!

Brazilian Wax

De Brazilian Wax is een methode van harsen die is uitgevonden in Brazilië. Bij deze methode wordt veelal hars gebruikt om de haar met wortel en al uit de huid te verwijderen. Als een haar afgeschoren wordt, blijft de wortel zitten. Hierdoor kan de haar gelijk terug groeien en is deze na enkele dagen alweer zichtbaar. Doordat bij de Brazilian Wax de haar met wortel en al verwijderd wordt, blijft deze tot wel zes weken weg. Je geniet dus langer van een gladde, haarloze huid!

Gezichtsbehandeling

Een goede verzorging van je gezicht is iets wat je niet kan missen. Daarom biedt Schoonheidssalon IN heerlijke gezichtsbehandelingen aan. Bij deze gezichtsbehandeling wordt je huid gevoed en gehydrateerd. Bij Schoonheidssalon IN zijn er verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk. Zo bieden wij een snelle behandeling waarvan je huid weer gaat stralen aan maar kun je ook een exclusieve behandeling krijgen die gericht is op het herstel van de huid! Bij een behandeling wordt eerst de huid gereinigd. Daarna krijg je een peeling om dode huidcellen te verwijderen en als afsluiting wordt er een masker aangebracht en wordt de huid gestimuleerd door middel van een bindweefselmassage.

Bindweefselmassage

Bij deze vorm van massage wordt de middelste huidlaag gemasseerd. Hierdoor wordt de huidconditie verbeterd doordat de doorbloeding verhoogt wordt en de stofwisseling meer wordt geactiveerd. Deze massage is uitstekend tegen rimpels, hangwangen, een verslapte buik door bijvoorbeeld zwangerschap, hangende billen of hangende benen. Bij deze massagevorm is het verstandig om de massage een aantal keer te herhalen waardoor het bindweefsel soepeler wordt en de structuur van je huid er steeds beter uit gaat zien.

Heb je interesse in een manicure en Shellac behandeling of in een van onze andere behandelingen? Neem dan snel contact op en maak een afspraak!

Wil je een afspraak maken bij Schoonheidssalon IN? Maak dan online een afspraak in onze vestiging in Kortenhoef.