Radiofrequentie

Naast de Microdermabrasie-zuurstof 3 in 1 behandeling biedt het apparaat een huidverstevigende en huidverstrakkend behandeling aan. Ook kan met Radiofrequentie de behandeling een onderkin worden weggetoverd zonder snijden en zonder pijn!
De behandeling werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageenvezels samentrekken: huidverstrakkend effect.
Radiofrequentie – 3e generatie radiofrequentie  is de veiligste en meest plezierige radiofrequentie behandeling om de lederhuid te verbeteren. De energie stroomt tussen 3 elektroden en geeft een heerlijke, ontspannend gevoel. De huid wordt tot 39 a 40 graden verwarmt (huidverstrakking) en 41 graden bij huidvetreductie (onderkin). Deze warmte/ energie stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen waardoor u direct resultaat ziet en voelt!
U kunt het ook vergelijken met een soort van bindweefselmassage waarbij collageen en elastine worden aangemaakt. Bij deze behandeling kunt u geen huidverkleuring/ pigment krijgen. Dus u hoeft zich tijdens een vakantie geen zorgen te maken voor pigmentvlekken. De behandeling kan zowel op het gezicht, hals, decolleté worden toegepast.
Het beste resultaat krijgt u bij een kuur van 6 behandelingen (1x per week).

Werking Radiofrequentie

  • Direct effect: Huidverstrakking
  • Lange termijn effect: aanmaak van nieuw Collageen  2- 3 maanden
  • Strakke kaaklijn

Prijzen

Radiofruquentie behandeling €  67,50,-
Radiofruquentie kuur behandeling (6 behandelingen) € 364,-
Radiofruquentie in een behandeling €  31,-
Microdermabrasie-Zuurstofbehandeling+Radiofruquentie € 119,50