Definitief ontharen

IPL Definitief ontharen
Weg met die ongewenste haargroei op benen, armen, rug, bikinilijn of gezicht. IPL-ontharen is definitief, voordelig en snel. Maak direct een afspraak!

Definitief ontharen bij SchoonheidssalonIN
Heb je ongewenste haargroei op je benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? Dan kan vervelend zijn. Het kan zelfs ten koste gaan van jouw zelfvertrouwen. Gelukkig is de oplossing dichterbij dan je misschien denkt. SchoonheidssalonIN is aangesloten bij Pulzzz, een landelijke organisatie die zich richt op IPL-ontharen. Met deze bewezen methode helpen we je voorgoed af van ongewenste haargroei. Weg ermee!

De voordelen van IPL-ontharen
IPL is een doeltreffende methode voor permanente ontharing. De voordelen:
· Geen nare stoppeltjes en rode bultjes meer
· Goedkoper dan een laserbehandeling
· Relatief korte behandeling
· Wordt als pijnloos ervaren
· Voor zowel grote als kleine oppervlakten

Wat is IPL-ontharen?
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het flitslicht dat uit het IPL-apparaat komt, is opgebouwd uit verschillende golflengtes. De warmte van dit licht komt via het pigment van het haar terecht in het haarzakje. Het resultaat van de behandeling is, dat er uit het haarzakje geen nieuw haar meer kan groeien. Bij een IPL-behandeling worden meerdere haren tegelijkertijd behandeld. Alleen haren die in een groeifase zitten, kunnen worden behandeld. Sommige haren groeien alleen bij hormonale veranderingen (pilgebruik, medicatie, overgang). Er zijn meerdere behandelingen nodig.

Vrijblijvend intakegesprek
Tijdens het intakegesprek bespreek je jouw wensen met onze ontharingsspecialist. De specialist bekijkt het gebied dat je graag laat ontharen en geeft een inschatting van het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Zo’n gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Op basis van dit gesprek maak je de juiste keuze. De 1e okselbehandeling krijg je van ons helemaal cadeau.

Het behandelprogramma
Kies je voor IPL-ontharing? Houd rekening met circa 8 tot 10 behandelingen. Behandel je zones in het gezicht? Om deze zone permanent haarvrij te krijgen moet je rekenen met een periode tussen de behandelingen van zo’n 2 tot 3 weken. De bikinilijn en benen hebben daarentegen een langere tussenperiode nodig: ongeveer 6 tot 8 weken tussen de behandelingen. Naarmate de behandeling vordert zal je steeds minder gaan betalen, want waar geen haar zit gaan we ook niet flitsen.

Onze tarieven
Elk huidoppervlak en huidtype is anders. Samen met de grootte van het lichaamsoppervlak bepaalt dit het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Om de kosten laag te houden, werken we met een vaste prijs per flits. Ons IPL-apparaat behandelt per flits circa 10 cm² huidoppervlak. Dit gebeurt heel secuur. Je betaalt daardoor alleen voor het lichaamsoppervlak dat we behandelen. Hierdoor is de prijs duidelijk lager dan bij de concurrent. Hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe goedkoper. Na elke behandeling houd je minder haar over, waardoor er minder flitsen nodig zijn en elke behandeling steeds korter duurt. Hierdoor ben je ook steeds goedkoper uit.