Bindweefselmassage Alkmaar

Bindweefselmassage Alkmaar

Heb jij last van een slappe huid, fijne lijntjes of vermoeide benen? Heb je diverse behandelingen geprobeerd bij de masseur of ben je inmiddels meerdere huidcrèmes verder zonder resultaat? Dan hebben wij de oplossing voor jouw probleem. Bij Schoonheidssalon IN in Alkmaar zijn wij gespecialiseerd in bindweefselmassages, die de huidconditie drastisch verbeteren.

Wat is het bindweefsel en waarom is deze zo belangrijk?

Een bindweefselmassage staat bekend om zijn helende werking. Het is een zeer intensieve massagetechniek gericht op de bindweefsellaag, met als doel de huidconditie te verbeteren. Bij Schoonheidssalon IN te Alkmaar weten wij hoe belangrijk dit bindweefsel is. Het bindweefsel is een onderdeel van alle organen van het lichaam: het ondersteunt, beschermt, vormt en verzorgt je organen. Het bindweefsel leidt tevens de bloedvaten en zenuwen naar de organen. Bij het rekken van het bindweefsel kan de huid minder stevig worden en wat gaan hangen. Wanneer het bindweefsel krimpt, trekt het huid onregelmatig naar beneden, wat wij kennen als cellulitis.

Waarom kiezen voor een bindweefselmassage?

Veel mensen krijgen een klassieke gezichtsmassage bij bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. Toch gaat de voorkeur uit naar een bindweefselmassage. Waarom? Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hiernaast vermindert deze unieke massage rimpels, striae en littekens. Je huid wordt steviger en de doorbloeding verbetert. Ook kan een bindweefselmassage een positief effect hebben op maagklachten, hoofdpijn en bij slapeloosheid. Het is een wondermassage. Een bindweefselmassage is intensief maar enorm ontspannend. De massagetechniek zorgt ervoor dat de middelste huidlaag én de bindweefsellaag worden bereikt.

Direct boeken Alkmaar

Bindweefselmassage gericht op de benen

Heb jij last van een slappe huid op je benen of cellulitis/striae? Dan is een bindweefselmassage gericht op de benen de perfecte oplossing. Door gericht de benen te masseren, wordt niet alleen de doorbloeding gestimuleerd, maar zal de huid ook strakker worden en zal aanwezige striae of cellulitis drastisch vervagen. Al na de eerste paar behandelingen zal je zichtbare resultaten kunnen zien.

Waarom kiezen voor Schoonheidssalon IN?

Schoonheidssalon IN is gevestigd in Alkmaar. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in bindweefselmassages en vinden het belangrijk dat jij tijdens je behandeling van een heerlijk rustmoment kunt genieten. Zij adviseren je graag in de mogelijkheden en passen altijd de beste oplossingen toe. Om een optimaal resultaat te behalen, adviseren wij een bindweefselmassage in kuurvorm; deze bestaat uit vijf behandelingen.

Kies je voor een bindweefselmassage bij Schoonheidssalon IN, dan kies je voor:

  1. Een mooie, stevigere huid
  2. Stimulering van de huiddoorbloeding
  3. Stimulering van de aanmaak van collagene en elastine vezels
  4. Vermindering van fijne lijntjes en/of striae
  5. Gemakkelijke afvoer van afvalstoffen
  6. Een effectieve, snelwerkende wondermassage!

Boek nu een behandeling online

Ben je geïnteresseerd in een bindweefselmassage en ben je benieuwd naar het resultaat? Boek dan nu online je afspraak bij onze schoonheidssalon in Alkmar. Heb je een vraag over onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op; onze medewerkers staan je graag te woord!

Direct boeken Alkmaar

Contact opnemen