Bindweefselmassage Hilversum

Bindweefselmassage Hilversum

Om de huidconditie te verbeteren is een bindweefselmassage een ideale uitkomst. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het is een zeer geschikte massage voor de behandeling van rimpels, acne en littekens. Bij deze behandeling is het belangrijk dat deze goed uitgevoerd wordt. Bij Schoonheidssalon IN Hilversum ben je hiervan verzekerd. Onze schoonheidsspecialiste voert een speciale techniek toe waarbij invloed uitgeoefend wordt op de middelste huidlaag. Dit zorgt ervoor dat de celdeling geactiveerd wordt. Huidskleur en huidstructuur veranderen door de zuurstof toevoer. Je huid wordt egaler en levendig. Hangwangen, lijntjes in het gezicht, verslapte buik door zwangerschap, zwemband buikje, hangende billen en verslapte en vermoeide benen zijn verleden tijd.

Waarom kiezen voor een bindweefselmassage?

Bindweefsel is te vergelijken met cement tussen de stenen van een huis. Het verbindt en ondersteunt organen, spieren en gewrichten door ons hele lichaam. Tevens beschermt het tegen infecties. Een bindweefselmassage staat bekend om de helende werking. Naast het positieve effect op de huid, kan het ook een goede uitwerking hebben op maag- en darmklachten. Een aantal redenen om te kiezen voor onze bindweefselmassage:

  • stimuleert de huiddoorbloeding
  • verstevigt de huid
  • stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels
  • reduceert onderhuidse verklevingen
  • Verbetert de aanvoer van voedingstoffen

Een optimaal resultaat

Wil je een optimaal resultaat behalen? We adviseren dan een bindweefselmassage in kuurvorm. Na een aantal behandelingen wordt het bindweefsel soepeler en gaat de structuur van je huid er steeds beter uitzien. Je huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een kuur bestaat uit vijf behandelingen van één of twee behandelingen per week. De massage kan ook preventief toegepast worden. Tijdens een gezichtsbehandeling passen wij deze methode altijd toe.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar het resultaat van een bindweefselmassage? Maak je afspraak direct online via de website voor jouw bindweefselmassage in Hilversum, stuur een mail of bel naar 035 7859053. Heb je een vraag over een van onze behandelingen? Aarzel niet en neem gerust contact op. Naast deze behandeling kun je bij ons ook terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, ontspanningsmassage, hotstone massage en wimper extensions. Wij zijn verhuisd naar Kortenhoef (Meenthof 28) We zien je graag in onze prachtige salon!

Contact opnemen