Bioclean lijn

In de vorige blog hebben we een kleine inleiding gegeven over de reiniging en de reinigingsproducten van de Bioregene lijn.

CHOLLEY heeft naast de reinigingsproducten van de Bioregene lijn ook de Lait en de Lotion van de Bioclean lijn. De Bioclean lijn is speciaal ontwikkeld voor de vettere en/of onzuivere huid.
Deze lijn zorgt ervoor dat de talgproductie wordt vertraagd waardoor je minder snel last krijgt van onzuiverheden.
Naast dat deze lijn ervoor zorgt dat ontstekíngen geremd worden, zorgt deze lijn er ook voor dat je huid gevoed en gehydrateerd wordt.

CHOLLEY Bioclean Lait

Het bestrijden van de negatieve bijwerkingen van een vette huid lijkt misschien zinloos gezien de rol die hormonen en genen spelen bij het produceren van de aandoening, maar er zijn huidverzorgingsproducten die de effecten kunnen verlichten. BIOCLEAN Lait is een revolutionair reinigings product die kan helpen de problemen van een vette huid te bestrijden en tegelijkertijd de huid te verjongen en te zuiveren. BIOCLEAN Lait is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en bevat verzachtende en hydraterende factoren die de huid kalmeren en zuiveren.
Kalmerende irritatie en roodheid veroorzaakt door een vette huid wordt verminderd door de lavendel- en kamille- ingrediënten. Verzorgt de huid en normaliseert de talg met vitamine A en B5.

CHOLLEY Bioclean Lotion

Een zeer effectieve, zuiverende tonic voor de vette en onzuivere huid. Deze verzacht irritaties en zwellingen die veroorzaakt kunnen worden door onzuiverheden.
De intense adstringerende werking van BIOCLEAN ® LOTION helpt de verwijde poriën te vernauwen, welke zorgt voor een soepeler en een meer harmonieuze uitstraling. De diepe hydraterende werking verfrist de huid en maakt deze aangenaam, zacht en soepel.

Je basis is dus de reiniging. Heel belangrijk dus ook om te kijken naar welke reiniging geschikt is voor jou huidtype en de conditie van jou huid.

Want een mooie stralende huid begint bij de basis!