Brazilian wax Hilversum

Brazilian wax Hilversum

Ben je klaar met telkens scheren? Kies dan voor een Brazilian wax. De naam geeft het al weg, deze behandeling komt uit Brazilië. De intieme zone wordt hierbij behandeld. Al het haar wordt verwijderd zodat er enkel een streepje haar op de venusheuvel blijft staan. Uiteraard kan de Brazilian wax naar jouw wensen worden uitgevoerd. Het is een ideale manier om haren in de schaamstreek te verwijderen. Ben je op zoek naar een Brazilian wax in Hilversum – Kortenhoef? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor een Brazilian wax?

Bij scheren komen haren al binnen enkele dagen terug, omdat alleen een gedeelte van het haar wordt afgeschoren. Hierdoor ben je telkens bezig met het gladmaken van je lichaamsdelen, dit vergt tijd. Daarnaast worden de haren dikker en stugger doordat de wortel van de haar de ruimte krijgt om te groeien. Kies je voor ontharen door middel van harsen, dan trekken we de hele haar eruit. Dit zorgt ervoor dat haren er langer over doen om terug te groeien. Het resultaat? Een gladde huid zonder stoppels. Je hebt hier wel 5 tot 6 weken plezier van. Vaak wordt een Brazilian wax uitgevoerd met hars. Er zijn echter veel mensen die hier niet tegenkunnen. Bij Schoonheidssalon IN Hilversum voeren we daarom een Brazilian wax uit door middel van sugaring. Deze ontharingsmethode is gebaseerd op suiker. Dit is een huideigen stof. De haren worden met de haarrichting mee eraf getrokken, hierdoor heb je minder last van een rode huid. De huid voelt minder pijnlijk, rood en geïrriteerd aan. Het product gebruiken we bij gevoelige plaatsen van het lichaam zoals bovenlip, oksel, bikinilijn of de Brazilian wax.

Maak nu online een afspraak

Wij zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van ongewenst haar en volop kunt genieten in je bikini of badpak. Je druk maken om vergeten haren is voortaan verleden tijd. Ben je benieuwd naar het resultaat van een Brazilian wax? Maak je afspraak direct online via de website voor jouw Brazilian wax in Hilversum – Kortenhoef! Naast diverse harsbehandeling kun je bij ons ook terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, ontspanningsmassage, hotstone massage en wimper extensions.

Contact opnemen