CHOLLEY®

CHOLLEY®

Cholley combineert Zwitserse wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van fyto-cosmetica met de bewezen deugden van geneeskrachtige (Medicinale) therapeutische werking van planten.
Meer Informatie

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

 

 

Fyto-cosmetica is het gebruik van de werkzame bestanddelen van medicinale planten om cosmetische producten te maken voor de verzorging van huid en haar. Het is een combinatie van fytotherapie en cosmetica.

Waarom kiezen voor Fyto-cosmetica?
Fyto- cosmetica bevat alleen ingrediënten die zacht zijn voor de huid, zoals hydrolaten, extracten, kruiden en planten van biologisch geteelde, verzorgende plantaardige oliën, boters, essentiële oliën en natuurlijke geur- en kleurstoffen. Deze natuurlijke ingrediënten werken in harmonie met de huid en houden haar natuurlijke evenwicht in stand.

Voor wie is natuurlijke Fyto-cosmetica van belang?
Gebruik maken van natuurlijke cosmetica is niet alleen van belang voor mensen met een gevoelige huid of andere huidproblemen, maar voor alle huidsoorten. Natuurlijke fyto-cosmetica respecteert uw huid en belemmert de natuurlijke functies niet, de huid kan namelijk gewoon blijven ademen in tegenstelling tot de synthetische ingrediënten die de huid afsluiten en belemmeren afvalstoffen af te voeren.

Fyto-cosmetica of natuurlijke cosmetica is niet getest op dieren, het bevat geen kunstmatige geur- of kleurstoffen.

Eigen ervaring

Cholley is een fantastische merk. Ik (Wies) kwam er zelf mee in aanraking i.v.m een onrustige acne huid. Hiervoor allemaal verschillende merken geprobeerd maar geen een merk dat het probleem voor me kon oplossen. Toen kwam Cholley op mijn pad en ben dat gaan gebruiken. Ik stond verbaasd dat mijn huid na 6 weken er zien baar beter uit zag. Geen last meer van pukkels en andere oneffenheden in mijn huid. Dus echt een aanrader voor iedereen die last heeft van een huidprobleem of er stralender uit wilt zien.

Huidadvies

Wij bieden bij Schoonheidssalon IN een vrijblijvend huidadvies aan. Hierbij kijken we naar de conditie van de huid en geven een advies op maat. Maak gerust een afspraak en bel 035 7859053