Afslanken lichaam

De volgende producten van Cholley gebruiken wij tijdens onze behandelingen in de salon, maar natuurlijk kunt u ze ook thuis gebruiken. Bekijk hier het complete overzicht van onze professionele lichaams-afslank producten.

SLIMMING & ANTI-CELLULITE
Afslanken met een strakke, mooie huid!

CELLIPEX® is de meest bekende afslank en anti-cellulitis behandeling
in Zwitserland. De werkzaamheid heeft zich gedurende de afgelopen jaren bewezen. Het biedt een effectieve zorg tegen cellulitis.

Zeer persoonlijke programma’s ontwikkeld om maximale resultaten in de kortste tijd te bereiken.

Rekening houdend met alle belangrijke individuele kenmerken, zoals het type en het stadium van cellulitis, algemene gezondheid, gewicht en lichaamskenmerken, levensstijl en eetgewoonten.

CELLIPEX EMULSION SLIMMING

Cholley Cellipex Emulsion Slimming bestellen in Alkmaar CELLIPEX EMULSION SLIMMING

Dit is een rijke fluide-crème met een hoge concentratie van geselecteerde ingrediënten en fyto-extracten met lipolyse (vet vermindering) en diureticum (verminderen van vasthouden van water). Het is speciaal ontwikkeld om de lokale stofwisseling te versnellen, zodat de vetten in het vetweefsel worden afgebroken door het thermisch effect. Het minimaliseert ook het vasthouden van water door middel van een efficiënte verwijdering van overtollig vocht en afvalstoffen uit het lichaam.

Bestel dit product online

CELLIPEX GEL MARIN MINCEUR

Cholley Cellipex Gel Marin Minceur bestellen in Hilversum CELLIPEX GEL MARIN MINCEUR

Dit is een uitstekend product voor de behandeling van oedeemachtige vormen van cellulitis die zichtbaar water vasthoud. Het is rijk aan extracten, gewonnen uit de zaden van de Indische kastanje en de bladeren van klimopbomen met een sterke anti-oedeem werking. Een echt betoverend product met een frisse geur en een heerlijke textuur die een bijzondere impuls geeft aan de huid.

Bestel dit product online

CELLIPEX SILHOUETTE CONCENTRAAT

Cholley Cellipex Slimming Concentrate bestellen in Alkmaar CELLIPEX ® SILHOUETTE CONCENTRAAT

Dit uitzonderlijke concentraat maakt gebruik van een rijke mix van natuurlijke bio-active stoffen die het lipolyse proces activeren, namelijk de  afbraak van cellulitis en gelokaliseerde vetophopingen. Het bevat gelidium cartilagineum, een kostbaar extract van rode zeewier en cafeïne, die samen actie stimuleren. De adrenaline receptoren van de vetcellen zorgen voor de inleiding van het lipolyse proces. Het is een ideaal product voor afslanken dijen, billen en buik.

Bestel dit product online

CELLIPEX SILHOUETTE AMPULLEN

Cholley Cellipex Silhouette Ampoules Slimming bestellen in Hilversum CELLIPEX ® SILHOUETTE AMPULLEN

Een sterk geconcentreerde, 100% natuurlijke oplossing van geselecteerde fyto-extracten met intense diureticum, lipolytische en proteolytische actie. Dit om de vezelachtige vorm van cellultitis te helpen afbreken en het verminderen van zwelling en congestie. Absorbeert direct en maakt je huid strakker, stevig en glad.

Bestel dit product online