Crème

De volgende producten van Cholley gebruiken wij tijdens onze behandelingen in de salon, maar natuurlijk kunt u ze ook thuis gebruiken. Bekijk hier het complete overzicht van onze professionele verzorgende crèmes.

BIOCLEAN CREME PEAUX IMPURES

Cholley CREME PEAUX IMPURE bestellen in Hilversum BIOCLEAN ® CRÈME PEAUX IMPURES

De ideale regulerende en hydraterende crème voor de onzuivere of de acne huid. De unieke formule bevat fyto-biologische talgregulerende ingrediënten. Deze helpen het talg onder controle te houden bij de productie en uitscheiding ervan. Dit ter voorkoming van de vorming van puistjes en mee-eters. BIOCLEAN ® CRÈME PEAUX IMPURES versnelt tevens het genezingsproces. Het heeft een verzachtende en hydraterende werking. De huid krijgt een zachtere textuur en een gladder uiterlijk.

Bestel dit product online

BIOCLEAN STOP IMPERFECTIONS

Cholley Bioclean Stop Imperfections Anti Acne en Onzuiverheden bestellen in Alkmaar BIOCLEAN® STOP IMPERFECTIONS

Een intens zuiverende crème voor de lokale behandeling van mee-eters en puistjes. Het zuivert de poriën en de haarzakjes. Het minimaliseert de bacteriële aanwezigheid en onzuiverheden die kunnen leiden tot de ontwikkeling van acne. Het kalmeert de huid en helpt uitdrogen van pus of andere afscheidingen die een ontsteking en/of roodheid veroorzaken. BIOCLEAN® STOP IMPERFECTIONS is een essentieel product voor het reguleren van acne en mag alleen gebruikt worden op probleem plekken. Het kan gebruikt worden op elke plek van de huid wanneer puistjes af en toe verschijnen. Het is een onmisbaar product voor de reguliere zorg van de onzuivere huid.

Bestel dit product online

BIOREGENE CRÈME PEAUX SENSIBLES

Cholley Bioregene Peaux sensibles roscea bestellen in Alkmaar BIOREGENE CRÈME PEAUX SENSIBLES

Afgestemd op de behoefte van de meest veeleisende gevoelige huid. Om deze reden is het ideaal voor de dagelijkse verzorging van droge en zeer gevoelige huiden, tegen spanning, irritatie en roodheid. Krachtige huidverzorgende en hydraterende actie, intense verzachtende maatregelen om de elasticiteit en flexibiliteit van de huid verbeteren. Herstelt de lipidenbarriére van de huid.

Bestel dit product online

CHOLLEY CRÈME NUTRISYSTÈME 24 H

Cholley Crème nutrisystème 24 heures bestellen in Alkmaar CHOLLEY CRÈME NUTRISYSTÈME 24 H

Dit is een crème zowel voor dag en nacht. Door het leveren van een constante aanvoer van vochtinbrengers en micro-voedingsstoffen voor 24 uur per dag. Deze crème zorgt voor een constant niveau van hydratatie en levert energie voor de celstofwisseling en de regeneratieve functies van de huid. Het biedt ook precies de juiste hoeveelheid van de verzachtende middelen om de huid zacht en fluweel-achtig te laten zijn. Zonder een vette touch. Een echt perfecte crème voor de gemengde huid.

Bestel dit product online

CHOLLEY CRÈME ULTRA CONCENTRÉE

Cholley Ultra concentree creme bestellen in Hilversum CHOLLEY® CRÈME ULTRA CONCENTRÉE

Hyaluronic Filler Face Cream

Deze creme heeft een dubbele werking. Het is een anti-aging creme met een rijke en elegante textuur voor een zeer droge huid. Het biedt een mooie beschermende barrière tegen wind en kou en houdt vocht vast. Met behulp van micro-inkapseling van speciale voedingsstoffen die efficiënt de fibroblastcellen voeden en de productie van hyaluronzuur en nieuwe collageen vezels stimuleren. CHOLLEY ® ULTRA CONCENTRÉE is ideaal voor de langdurige gedehydrateerde rijpere huid, die intense bescherming, hydratatie en revitalisatie nodig heeft.

Bestel dit product online

CHOLLEY CRÈME TENSEUR SURACTIVÉE

Cholley Creme Tenseur Seractivee bestellen in Alkmaar CHOLLEY ® CRÈME TENSEUR SURACTIVÉE

De nieuwste generatie van anti-aging en lifting. Deze nieuwe revolutionaire formule met hoog geconcentreerde werkstoffen stimuleert de productie van nieuwe collagene en elastine vezels van binnenuit. Het produceert een verstevigend en versterkend effect. Het vermindert de lijnen en biedt u een gladdere en strakkere huid.

Bestel dit product online

CHOLLEY EDELWEISS DAY CREAM

Cholley Edelweiss dag creme spf20 bestellen in Hilversum CHOLLEY ® EDELWEISS DAY CREAM

Een exclusieve formule aan de top van de Zwitserse Technology met een zijdezachtige textuur en een heerlijke geur. Het is een must voor het starten van uw dag. Beschermt de huid tegen UVA-en UVB stralen en heeft ook een krachtige anti-oxidant werking tegen vervuiling en vrije radicalen. Het voedt en hydrateert, het verbetert uw huid en geeft comfort

Bestel dit product online

CHOLLEY EMULSION

Cholley phyto emulsion 125ml bestellen in Hilversum CHOLLEY® EMULSION

Een intensief hydraterende en verzachtende luchtige creme met een whitening effect. Het vernieuwt de huid waardoor het een gezonde en energieke uitstraling krijgt. Het stimuleert de natuurlijke weerstand van de huid. De barrièrefunctie zorgt ervoor de oxidatie in de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

Bestel dit product online

CHOLLEY CLEARING GEL-CRÈME

Cholley Clearing gel cream whitening bestellen in Alkmaar CHOLLEY ® CLEARING gel-crème

Dit kostbare, avant-garde gel crème is het resultaat van geavanceerde Zwitsers onderzoek op het gebied van de skin clearing, verhelderend en zonbescherming. Een verfrissend lichte en luxe textuur die uitzonderlijk veel rijke actieve ingrediënten bevat. Het is ideaal voor het opruimen van ongelijkmatige pigmentatie, verheldering van de teint. Het beschermd tegen UV-stralen en verdedigt de huid tegen vrije radicalen welke veroorzaakt worden door milieuvervuiling.

Bestel dit product online

CHOLLEY CRÈME AHA

Cholley creme AHA nachtcreme bestellen in Hilversum CHOLLEY® CRÈME AHA

Deze elegante crème bevat alphahydroxy zuren. De natuurlijke verbindingen, ook wel bekend als fruitzuren, hebben een lange geschiedenis met betrekking tot cosmetisch gebruik, die verder terug gaat tot in de vroegste beschavingen. Ze verbeteren de zachtheid, uniformiteit, hydratatie, en de barrièrefunctie van de huid.
CHOLLEY ® CRÈME AHA geeft een briljante anti-aging effect als gevolg van verbeterde celvernieuwing van de opperhuid en het bindweefsel.

Bestel dit product online

CHOLLEY PHYTOBIOTECH SATIN ACE CREAM

Cholley Phytobiotech Satin ACE creme bestellen in Alkmaar CHOLLEY PHYTOBIOTECH SATIN ACE CREAM

is een krachtige anti-aging crème met intense antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Het is rijk aan vitamine A, C en E. Deze zijdezachte crème bevat een zeer stabiele vorm van vitamine C in hoge concentratie, waardoor het ideaal is voor:

Versterking van de collageen- en elastinevezels.
Huidverhelderende behandelingen.

Bestel dit product online

PHYTO BIOTECH SATIN BALM

Cholley Phytobiotech Satin Balm bestellen in Hilversum PHYTO BIOTECH SATIN BALM

Hydrating & Firming Face balm

Speciaal ontwikkeld voor het probleem van veroudering geassocieerd door glycatie van de huidvezels van de huid.

Drie belangrijke degeneratieve processen van veroudering zijn:

  • ontsteking
  • oxydatie
  • glycatie

Deze processen zijn nauw met elkaar verbonden via een vicieuze cirkel.

CHOLLEY PHYTOBIOTECH Satin Balm helpt oxidatie en ontstekingen te bestrijden die de huid beschermen tegen glycatie.

Bestel dit product online

PHYTOBIOTECH SKIN REPAIR COMPLEX

 Cholley Phytobiotech Skin Repair Complex creme bestellen in Hilversum PHYTOBIOTECH SKIN REPAIR COMPLEX

Crème geschikt voor Post-Chirurgie & Post-Acne Littekens

PHYTOBIOTECH SKIN REPAIR COMPLEX , is een Super Premium-crème, ideaal voor de beschadigde huid die veel zorg en superieure ingrediënten nodig heeft om de kracht en uitstraling te herstellen, voor:

Huidherstellende actie specifieke post-chirurgie en post-acne littekens en overmatige blootstelling aan de zon.
Kalmerende , anti-roodheid en anti-wallen acties.
Hydraterende , antioxiderende en verzachtende werking.

Bestel dit product online

CHOLLEY PHYTOCELL CREAM

Cholley Phytocell Cream bestellen in Hilversum CHOLLEY PHYTOCELL CREAM

is zeer rijk aan actieve ingrediënten, waaronder extracten van Zwitserse phytostamcellen, vitamines, ceramiden, phytosfingosine en onverzeepbare fracties van olijfolie, tarwekiemen en sojaolie.

CHOLLEY Phytocell Cream maakt gebruik van het stamcelextract van Alpine Rose, een gewaardeerde inheemse plant in Zwitserland die bestand is tegen extreme omstandigheden van koude, intense zonnestraling en voedselarme grond.
Het bevat uitstekende antioxidanten en eiwitten, zoals polyfenolen, chlorogeenzuur, taxifoline, rododendrine en dehydrines, die beschermen tegen UV-straling, vrije radicalen, extreme stressomstandigheden en uitdroging

Bestel dit product online

CHOLLEY PHYTOCELL HARMONIZER

Cholley Phytocell Harmonizer bestellen in Hilversum  

CHOLLEY PHYTOCELL HARMONIZER

is een Super Premium Skin product met de meest geavanceerde en hoogste kwaliteit ingrediënten.

Super premium product
Specifiek voor hyperpigmentatie
Ouderdomsvlekken
Donkere plekken op de huid
CHOLLEY IC-RAMP® technologie
Samengesteld met absoluut de beste & veiligste ingrediënten
Geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden

Bestel dit product online

CHOLLEY PHYTOCELL ARGANIGHT CREAM

Cholley Phytocell arganight nacht creme bestellen in Alkmaar CHOLLEY PHYTOCELL ARGANIGHT CREAM

Deze nachtcrème is gebaseerd op plantaardige stamcellen met intense anti-aging en verstevigende effecten voor droge, extreem droge en gehydrateerde huid.

CHOLLEY Phytocell Arganight Cream, het Super Premium-product voor intense versteviging en diepe hydratatie van de huid. Het is een uitstekend anti-aging en voedend product gebaseerd op onze exclusieve IC-RAMP ® technologie.
Dermatologisch en klinisch getest.
Levert een intensieve verstevigende, hydraterende en voedende werking voor gezicht, hals en decolleté
Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
Stopt oxidatie veroorzaakt door vrije radicalen
Hydrateert, verzacht en verzacht de opperhuid

Bestel dit product online