Maskers

De volgende producten van Cholley gebruiken wij tijdens onze behandelingen in de salon, maar natuurlijk kunt u ze ook thuis gebruiken. Bekijk hier het complete overzicht van onze professionele maskers.

SKIN REPAIR MASK

 Cholley Post Stress Skin Repair Mask bestellen in Hilversum SKIN REPAIR MASK  (Voedend anti-stress masker of als een beschermende dag-nachtcrème)

SKIN REPAIR MASK werkt kalmerend, zwelling verminderend en normaliserende om irritatie/roodheid te verlichten.

Een uitstekend rustgevend, hydraterend, anti-aging masker voor het gezicht, de hals en het decolleté. Skin Repair Mask verlicht roodheid en ongemak van blootstelling aan de zon en helpt het genezingsproces te versnellen. Het is een ideale beschermende dag- of nachtcrème of anti-aging gezichtsmasker.

Bestel dit product online

BIOCLEAN G3 MASK

 Cholley Bioclean G3 mask bestellen in Alkmaar BIOCLEAN ® G3 MASQUE

Een peeling en talg regulerend masker voor de vette en doffe huid. Deze verwijdert dode huidcellen en overtollige keratine. Het zuivert de poriën ter voorkoming van onzuiverheden. Het verbetert de zuurstofvoorziening en brengt celvernieuwings processen tot stand, welke nieuwe uitstraling en daadkracht aan de huid geven. BIOCLEAN ® G3 MASQUE is ideaal als een reguliere peeling om de huid. Het brengt de huid in balans en helpt de verwijde poriën te vernauwen voor een verfijnde, heldere en goed gehydrateerde huid.

Bestel dit product online

CHOLLEY CLEARING MASK (WHITENING)

 Cholley Clearing Whitening mask bestellen in Hilversum CHOLLEY CLEARING MASK

Intense whitening en anti-spot pigmentatie masker
Voor het elimineren van ouderdoms (lever) vlekken en pigmentvlekken.

Zuiverende & oplichtende werking
Peeling, verzachtende werking

Het masker kan gevolgd worden met de CHOLLEY Clearing Ampoules en CHOLLEY Clearing Gel Cream voor een maximaal effect.

Bestel dit product online