Reiniging

De volgende producten van Cholley gebruiken wij tijdens onze behandelingen in de salon, maar natuurlijk kunt u ze ook thuis gebruiken. Bekijk hier het complete overzicht van onze professionele reinigingsproducten.

BIOCLEAN LAIT

Cholley Bioclean Lait bestellen in Hilversum Bioclean Lait Sebo Balance Onzuivere olieachtige gemengde huid. De oplossing voor het reinigen van de vette huid.

Het bestrijden van de negatieve bijwerkingen van een vette huid lijkt misschien zinloos gezien de rol die hormonen en genen spelen bij het produceren van de aandoening, maar er zijn huidverzorgingsproducten die de effecten kunnen verlichten. BIOLLEAN Lait is een revolutionair reinigings- en curatief product die kan helpen de problemen van een vette huid te bestrijden en tegelijkertijd de huid te verjongen en te zuiveren. BIOCLEAN Lait is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en bevat verzachtende en hydraterende factoren die de huid kalmeren en zuiveren.

Kalmerende irritatie en roodheid veroorzaakt door een vette huid verminderd door de lavendel- en kamille- ingrediënten.
Verzorgt de huid en normaliseert de talg met vitamine A en B5.

Bestel dit product online

BIOCLEAN LOTION

 Cholley Bioclean lotion bestellen in Alkmaar BIOCLEAN ® LOTION (Sebo-Balance Lotion)

Een zeer effectieve, zuiverende tonic voor de vette en onzuivere huid. Deze verzacht irritaties en zwellingen die veroorzaakt kunnen worden door onzuiverheden. De intense adstringerende werking van BIOCLEAN ® LOTION helpt de verwijde poriën te vernauwen, welke zorgt voor een soepeler en een meer harmonieuze uitstraling. De diepe hydraterende werking verfrist de huid en maakt deze aangenaam, zacht en soepel.

Bestel dit product online

BIOREGENE LAIT

Cholley Bioregene Lait bestellen in Alkmaar BIOREGENE® LAIT (Multivitamin Cleansing Cream)

Een zachte zuiverende milk ideaal voor de droge rijpere en delicate huid die verfrist en hersteld opperhuid. Rijk aan natuurlijke extracten, vitaminen, mineralen en vochtvasthoudende bestanddelen, BIOREGENE ® LAIT is een uitzonderlijke reinigingsmiddel dat dient zowel als een make-up remover en een zeer hoge kwaliteit huid conditioner.

Bestel dit product online

BIOREGENE LOTION

Cholley Bioregene Lait bestellen in Hilversum BIOREGENE ® LOTION

Een hydraterende tonic rijk is aan phyto-extracten, vochtvasthoudende bestanddelen, vitaminen en aminozuren voor de normale, gemengde en droge huid. Het is de ideale begeleider van BIOREGENE ® LAIT voor een grondige reiniging programma. BIOREGENE ® LOTION toont de huid van gezicht, hals, decollete, en door het verwijderen van resterende onzuiverheden en het optimaliseren van de hydratatie en de zuurgraad van de opperhuid – levert een perfecte 5,5 pH-waarde – voor een maximale integriteit tegen vrije radicalen en andere oxidanten. Ook dient het als een uitstekend decongestieve en kalmerende product in de behandeling van couperose en ruwe, droge huid.

Bestel dit product online

BIOREGENE FLUIDE

Cholley Bioregene Fluide bestellen in Hilversum BIOREGENE FLUIDE

Een anti-aging tonic voor diepe en intense hydratatie van de droge, vochtarme of rijpe huid. Het is een rijke cocktail van geselecteerde fyto-extracten, amino-zuren, en natuurlijke vochtinbrengende werkstoffen die de kracht en de weerstand van de kwetsbare huid verbetert, waardoor het een zachte en levendige uitstraling. BIOREGENE FLUIDE optimaliseert de pH van de huid en versnelt de regeneratie van nieuwe ondersteuning weefsels voor een sterker, veerkrachtiger jonger uitziende huid.

Bestel dit product online

CHOLLEY TONIC LOTION

Cholley Tonic Lotion bestellen in Alkmaar CHOLLEY Tonic Lotion

Verfrissende Lotion op basis van phyto-extracten, aminozuren en hydraterende factoren.

Stimuleert het cel vernieuwingsproces en de productie van nieuwe collagene vezels.
Hydraterende en verstevigende werking voor de huid.
Huidreinigende werking voor de droge, vermoeide en doffe huid.

Tonic Lotion geschikt voor alle huidtype.

Bestel dit product online

CHOLLEY CLEANSING DERMPURE GEL

 Cholley Cleansing dermpure gel bestellen in Hilversum CHOLLEY ® CLEANSING DERMPURE GEL

Reiniging en zuivering van de opperhuid CHOLLEY Cleansing Dermpure Gel is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de huid en voor het verwijderen van make-up en diep gelegen onzuiverheden. Reiniging en zuivering van de opperhuid. Beschermt en versterkt celmembranen. Hydrateert en verzacht de huid.

Bestel dit product online

CHOLLEY PROFESSIONAL MAKE-UP REMOVER

CHOLLEY® PROFESSIONAL MAKEUP REMOVER

Een dual-fase formule verwijdert snel alle soorten oog make-up, zelfs zware of waterproof. De bovenste doorzichtige laag, samengesteld uit zachte oliën, lost zelfs de meest hardnekkige make-up op.
De onderste laag elimineert alle resten en minimaliseert het vettige gevoel. Revitaliseert en versterkt wimpers. Irriteert niet, zelfs niet bij de meest gevoelige ogen en contactlensdragers. Het maakt de oogleden schoon, fris en koel

Bestel dit product online