Zonbescherming

De volgende producten van Cholley gebruiken wij tijdens onze behandelingen in de salon, maar natuurlijk kunt u ze ook thuis gebruiken. Bekijk hier het complete overzicht van onze professionele zonebeschermingen.

CHOLLEY EDELWEISS DAY CREAM SPF20

Cholley Edelweiss Day Cream bestellen in Hilversum CHOLLEY ® EDELWEISS DAY CREAM

Een exclusieve formule aan de top van de Zwitserse Technology met een zijdezachtige textuur en een heerlijke geur. Het is een must voor het starten van uw dag. Beschermt de huid tegen UVA-en UVB stralen en heeft ook een krachtige anti-oxidant werking tegen vervuiling en vrije radicalen. Het voedt en hydrateert, het verbetert uw huid en geeft comfort.

Bestel dit product online

CHOLLEY ALPINE SOLAR DEFENSE SPF50

Cholley Alpine Solar Defence SPF50 bestellen in Alkmaar CHOLLEY ALPINE SOLAR DEFENCE SPF50

Biedt het volledige spectrum UVA-en UVB-bescherming voor de huid (SPF50) klinisch en dermatologisch getest.

Helpt roodheid en irritaties veroorzaakt door de zon te voorkomen. Bevordert een gouden natuurlijke bruine kleur en verbetert de textuur van de huid. Verzachtend, hydraterend en verzorgend.

CHOLLEY Alpine Solar Defense – SPF 50 bevat Alpine Artimisia, Een phyto extract dat bekend staat om zijn anti-aging en anti oxiderende eigenschappen tegen stress veroorzaakt door reactieve zuurstof. Artemisia groeit in de Alpen op hoogtes tussen 2.000 en 3.200 meter. Het staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt vaak naast Edelweiss beschouwd als het andere symbool van de Alpen.

Klinisch en dermatologisch getest met exacte zonbeschermingsfactor: 56,0

Bestel dit product online