Een goed cosmeticamerk vinden? Maak kennis met CHOLLEY

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je een product koopt waarvan je later denkt het is het toch niet.. Of dat een product fijn is maar je niet het resultaat bereikt wat je wilt.

Graag neem ik je even mee wat de basis is van de producten van CHOLLEY.

CHOLLEY combineert Zwitserse wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van fytocosmetica met medicinale/therapeutische werking van planten.
En wat is dan Fytocosmetica? De Fytocosmetica is die tak van de cosmetica waarin men bij voorkeur producten gebruikt van plantaardige oorsprong.
Dat planten een rijke bron zijn van werkzame oliën en vitaminen is natuurlijk bekend.

Nieuw is dat planten tegenwoordig in de modernste laboratoria tot op het molecuul worden onderzocht, ontleed en getest. Plantaardige werkstoffen kun je regelmatig en langdurig gebruiken zonder dat er “gewenning” optreedt, zoals bij sommige synthetische stoffen. Dus ook na jarenlang gebruik hebben ze nog een positieve invloed op de huid. Verder veroorzaken plantaardige stoffen minder overgevoeligheidsreacties en praktisch geen ontstekingsreacties.

Er wordt dus veelal gebruik gemaakt in de Fytocosmetica van kruiden en planten die biologisch geteeld zijn, essentiële oliën, hydrolaten (natuurlijk aromatisch water), en natuurlijke geur- en kleurstoffen.

CHOLLEY is op natuurlijke basis. Nu jullie weten wat Fytocosmetica is neem ik jullie in de volgende blog graag mee voor wie de producten van CHOLLEY geschikt zijn….