Eqology

Eqology

Bij Schoonheidssalon IN werken we samen met Eqology. Eqology is zeer gepassioneerd over de natuur en dat is zichtbaar in alle producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogrenderende ingredienten. Al deze producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingredienten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Het bedrijf is opgericht in 1998 in Noorwegen. De verhalen over deze fantastische producten verspreiden zich als een lopend vuurtje. Op dit moment zijn daarom wij actief in 29 landen uit de EU

De naam Eqology is samengesteld uit EQ en Ecologie. Het vertelt een verhaal over onze producten, de unieke krachten van de natuur en de onderliggende menselijke intelligentie en houding.

EQ staat voor zowel de “emotionele intelligentie” en “egalisatie” – balans. Dit vertegenwoordigt de merknaam van deze product-serie, omdat ons werk over het veranderen van het leven van mensen gaat en een groot deel van een gelukkig en gezond leven is het creëren van een ​natuurlijk evenwicht in ons lichaam.

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress