Visolie

Visolie (omega3 vetzuren) kan jou lichaam en huid meer in balans brengen!

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert de kwaliteit van jou lichaam en de huid: je ziet er moe uit, grauw en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.

Een paar X per week vis eten en Eqology visolie gebruiken, daar wordt jouw lichaam blij van!

Ik adviseer de visolie van Eqology dagelijks in mijn praktijk. Waarom? Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste visolie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 • Mooiere huid/haar conditie
 • Betere opname vitamines/mineralen
 • Betere resultaat bij huidverbetering
 • Betere opname van huidverzorgingsproducten
 • Betere slaap
 • Betere concentratie
 • Betere sportprestaties
 • Minder stemmingswisselingen
 • Sterker immuunsysteem

Evolutie

Sinds de agrarische revolutie zijn we het land in getrokken en hebben we afscheid genomen van de zee. Hierdoor is de consumptie van zeevoedsel (omega 3-vetzuren) enorm gedaald. Tegelijkertijd is de consumptie van granen (omega 6-vetzuren) enorm gestegen. Met tot gevolg dat we te weinig omega 3-vetzuren binnenkrijgen en de balans tussen omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren zoek is.

Wat zijn de voordelen van omega 3-vetzuren?

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk visvetzuren (omega 3-vetzuren: EPA en DHA) zijn. Zo zijn visvetzuren essentieel voor:

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)
 • Een evenwichtige hormoonbalans(bouwstof hormonen)
 • Een hogestressbestendigheid (hormoongevoeligheid)
 • Een mooiere huid en haar(UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
 • DHA draagt bij tot deinstandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg.
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normalehersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

In het filmpje hieronder wordt duidelijk weergegeven hoe het komt dat de omega-3 / omega-6ratio bij veel mensen tegenwoordig niet meer in balans is, wat de noodzaak en lichamelijke voordelen zijn van voldoende omega-3 in je bloed en hoe je aantoonbaar resultaat kunt zien na 4 maanden gebruik van de EQ Arctic visolie.

https://www.youtube.com/watch?v=GdfupDB62wo&t=29s&ab_channel=Eqology-SmartNetworking

Opties om visolie, vitamine D3/K2 of collageen te bestellen

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen.

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, gemakkelijk, altijd zuivere producten en je hoeft er niet naar om te kijken.

Wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 6 maanden gemakkelijk opzeggen.

Meten is weten

Zoals ook in het filmpje van Eqology te zien is, is het mogelijk om de verhouding omega-3 en omega-6 in je bloed te testen. Deze test doe je voordat je start met de Eqology Arctic visolie als nul-meting*. Na 5 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en je zult aantoonbaar de verbetering zien.

Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd.

*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 3:1 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug.

EQOLOGY Pure k2 + D3

Bespaar geld met The Pure K2 + D3 Concept! Dit voordeelpakket bevat onze bestverkochte Pure Arctic Oil en vitamine K2 + D3 om bij te dragen aan een goede gezondheid van hersenen, hart, ogen en hart en bloedvaten.

Bestel dit product online

 

EQOLOGY Pure Marine Collagen 

Een hoogwaardig, hydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vid uit de Noordelijke IJszee.

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Bestel dit product online

Eqology Pure Nordic Health

Samen met Pure Arctic Oil en Vitamine K2+D3 zorgt Nordic Energy Booster voor de optimale werking op het menselijk lichaam. Naast een gezond en uitgebalanceerd dieet bieden deze producten belangrijke actieve ingrediënten voor een gezonde immuniteit, een goede cardiovasculaire gezondheid, sterke botten en meer gezondheidsvoordelen.

Bestel dit product online