Geef extra zuurstof aan de huid met Geneo!

Inmiddels werken wij nu een jaar met het Geneo apparaat en wij zijn fan! Met dit geweldige apparaat kunnen wij zuurstofbehandelingen geven. Maar wat is dit nu precies?

Doormiddel van dit apparaat kunnen wij helpen jouw huid een boost te geven. Met deze behandeling verhogen we namelijk de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor deze behandeling de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten uit onze producten zowel tijdens als na de behandeling.

De zuurstofbehandeling ziet er qua opbouw hetzelfde uit als een basisgezichtsbehandeling.  Alleen gebruiken wij voor de zuurstofbehandeling een exclusieve peeling en masker met het Geneo apparaat.

Net zoals de verschillende productlijnen die wij gebruiken in de salon hebben wij voor de zuurstofbehandeling ook verschillende opties voor verschillende huidtypen en huidproblemen. Wij werken onder andere met de NEOrevive, de NEObright en als nieuwe variant de GLOW. Uiteraard maken wij eerst een huidanalyse om te kijken welke optie het meest geschikt is voor jouw huid en wat je graag wil verbeteren.

Er zijn 3 belangrijke stappen die wij doen in de behandeling. Als eerst maken wij uw huid goed schoon. Daarna brengen wij een speciale gel aan die ervoor zorgt dat de overtollige dode huidcellen op de bovenste huidlaag verwijderd worden. Tot slot verdunnen we de bovenste huidlaag met een speciale gel waar nog eens extra actieve ingrediënten inzitten. De combinatie van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening zorgen ervoor dat de huid ingrediënten beter op kan nemen en zo een beter effect heeft. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op!

De behandeling is geschikt voor het hele gelaat en alle huidtypen. Voor lange termijn resultaten adviseren wij 6 tot 8 behandelingen in een week. De behandeling staat bekend als een “walk in – walk out” behandeling. Een sterke huidverbetering zonder dat je huid er gehavend uitziet zoals je ziet bij bijvoorbeeld intensieve peelingen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de behandeling en wil je graag advies over wat wij kunnen betekenen voor jou neem dan contact met ons op!

 

Boek nu Hilversum!

Boek nu Kortenhoef!