Gezicht epileren en harsbehandelingen

Gezicht Harsbehandeling

De huid word gereinigd met een desinfecterende lotion. De lavendel talk poeder zorgt ervoor dat de huid word gekalmeerd en beschermd tegen de hars. De hars word aangepast op de conditie van de huid en wordt na de behandeling verzorgd met een kalmerende verzorgende crème.

Waarom harsen of sugaring en niet scheren?

Harsen gebeurd met een zachte hars die de huid niet beschadigd. Bij harsen trekken we de hele haar eruit waardoor de haar er langer overdoet om weer terug te groeien. Bij het harsen van de wenkbrauwen bereik je een mooie strakke vorm van de wenkbrauwen waarbij ook alle donshaartje verwijderd zijn. Dit is moeilijker te verwijderen met de pincet. Hierdoor gaat mijn voorkeur uit naar harsen van de wenkbrauwen en heb je tegelijk ook langer plezier van mooie wenkbrauwen.

Scheren bij vrouwen is niet aan te raden op het gezicht. De huid is te teer en word snel ruw. De haren worden ook op het dikste van de haar geschoren waardoor de haar steeds dikker lijkt en het meer op valt dat er stoppels ontstaan. Niet scheren dus!

Sugaring

Waarom Sugaring? Als je niet tegen harsen kan advieser is sugaring. Dit is een ontharingsmethode gebaseerd op suiker, suiker is een huid eigen stof. De huid word ook minder rood ivm dat de sugaring met de haarrichting eraf getrokken word. Dit is net andersom dan bij harsen. De huid is dus minder geïrriteerd, rood en voelt minder pijnlijk aan. Dit product gebruik ik bij de gevoelige plaatsen van het lichaam zoals bovenlip, oksel, bikinilijn of brazilianwax.

Gezicht epileren, harsen en verfbehandelingen
Hars   Sugar
– Wenkbrauwen epileren of harsen € 16,00 € 18,00
– Harsen bovenlip € 16,00 € 18,00
– Harsen kin € 16,00 € 18,00
– Harsen wang € 16,00 € 18,00
– Verven wenkbrauwen € 16,00
– Verven wimpers € 16,00

Wil je een afspraak maken bij Schoonheidssalon IN? Maak dan online een afspraak in onze vestiging in Kortenhoef