Een gezichtsbehandeling in Alkmaar

Een gezichtsbehandeling in Alkmaar

Heb je interesse in het ondergaan van een gezichtsbehandeling in Alkmaar? Kies dan voor Schoonheidssalon IN Alkmaar. Deze schoonheidssalon is gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau. Hier kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen die de conditie van je huid ten goede komen. Boek vandaag nog jouw huidanalyse behandeling en kom er achter in welke conditie jouw cellen en huid is. Wil je meer weten over de behandelingen die we aanbieden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 072 511 4193 of even het contactformulier in te vullen. We staan je graag te woord. We heten je van harte welkom in één van onze salons in Alkmaar!

 

Het verloop van een gezichtsbehandeling in Alkmaar

Je huid wordt iedere dag blootgesteld. Het is dus van groot belang om goed voor de huid van je gezicht te zorgen door middel van een gezichtsbehandeling in Alkmaar. Een gezichtsbehandeling voedt en hydrateert de huid. Daarnaast worden onzuiverheden bestreden en wordt je huid ook nog eens elastischer. De schoonheidsspecialist geeft je huidadvies en bespreekt jouw persoonlijke behandel traject. Maar hoe verloopt zo’n traject? Allereerst wordt er een foto gemaakt van jouw huid met de observ 520x. Daarna worden de foto’s besproken en een vingerbloedtest gedaan. Als de cellen goed in conditie zijn kunnen we starten met cosmedische producten. Vervolgens starten we de behandeling die bij jou past. De huid wordt grondig gereinigd. Daarna worden dode huidcellen verwijderd met behulp van een peeling. Dankzij de peeling worden de voedingsstoffen beter opgenomen door de huid en is het makkelijker om onzuiverheden te verwijderen. Ten slotte brengt de schoonheidsspecialiste een masker aan en geeft ze een bindweefselmassage. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid.

Direct boeken Alkmaar

Het verloop van een gezichtsbehandeling in Alkmaar

Je huid wordt iedere dag blootgesteld. Het is dus van groot belang om goed voor de huid van je gezicht te zorgen door middel van een gezichtsbehandeling in Alkmaar. Een gezichtsbehandeling voedt en hydrateert de huid. Daarnaast worden onzuiverheden bestreden en wordt je huid ook nog eens elastischer. De schoonheidsspecialist geeft je huidadvies en kiest de gezichtsbehandeling in Alkmaar die het best aansluit op jouw huid. Maar hoe verloopt zo’n behandeling? Allereerst wordt je huid grondig gereinigd. Daarna worden de dode huidcellen verwijderd met behulp van een peeling. Dankzij de peeling worden de voedingsstoffen beter opgenomen door de huid en is het makkelijker om onzuiverheden te verwijderen. Ten slotte brengt de schoonheidsspecialiste een masker aan en geeft ze een bindweefselmassage. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid.

Verschillende gezichtsbehandelingen

De schoonheidsspecialiste kiest een behandeling die het best bij je huid past. Je kunt bij Schoonheidssalon terecht voor de volgende gezichtsbehandelingen:

  • Reinigende behandeling van (+/- 45 min). Deze behandeling zorgt voor een betere huidstructuur.
  • Basis gezichtsbehandeling van (+/- 60 min). Een gezichtsbehandeling die compleet gebaseerd is op jouw huidtype. Je krijgt een verfrissende reiniging, masker en een massage. Je huid zal weer stralen.
  • Exclusieve gezichtsbehandeling (+/- 90 min). Met deze anti-aging behandeling boek je meteen resultaat. De huid herstelt, lijnen en rimpels worden minder en poriën worden gereinigd.

Direct boeken Alkmaar

De Schoonheidssalon in Alkmaar

Bij Schoonheidssalon IN Alkmaar ben je op het juiste adres voor een gezichtsbehandeling. Waarom? Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau. Door de combinatie van gezichtsbehandeling op een zeer hoog niveau en de juiste producten, hebben we al veel goede resultaten behaald. Ons doel? Er voor zorgen dat iedere klant na de behandeling met een goed gevoel weer naar huis gaat. Naast voor een gezichtsbehandeling in Alkmaar, kun je hier ook terecht voor:

Boek direct een gezichtsbehandeling

Spreken de resultaten van een gezichtsbehandeling in Alkmaar je aan en wil je meteen een behandeling boeken bij één van onze salons? Dat kan! Onze schoonheidsspecialiste kiest een behandeling uit die precies bij je huid past. Daarnaast voorziet ze je ook van professioneel huidadvies! Na de behandeling straalt je huid als nooit tevoren. Daarnaast voelt hij ook nog eens heerlijk zacht aan! Wanneer je kiest voor een gezichtsbehandeling, kies je voor de optimale verzorging van je huid. Wil je meer weten over de behandelingen die we je aanbieden? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 072 511 4193  of vul het contactformulier in! We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen