Gezichtsbehandeling Hilversum

Gezichtsbehandeling Hilversum

Elke dag weer wordt je gezicht blootgesteld. De huid goed verzorgen is van groot belang. Een gezichtsbehandeling. Het voedt en hydrateert de huid, gaat onzuiverheden tegen en verbeterd de elasticiteit. Bij Schoonheidssalon IN Hilversum kun je terecht voor diverse beauty- en wellnessbehandelingen. Op zoek naar een gezichtsbehandeling in Hilversum? Bij Schoonheidssalon IN Hilversum ben je aan het juiste adres.

Soorten gezichtsbehandelingen

Merk je dat je huid niet in optimale staat is, maar weet je niet zeker welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidtype? Onze schoonheidsspecialist helpt je hier graag bij. Wij laten elke vervuilingceren op jouw huidtype. Voor de behandeling geven we altijd een huidadvies. De eerste stap van een behandeling is een goede reiniging. Vervolgens brengen we een peeling aan om dode huidcellen te verwijderen. Daar worden voedingsstoffen beter door de huid en kunnen opzuiverheden beter verwijderd worden. Als afsluiting brengen we een doorlopend masker aan en stimuleren we de huid door middel van een bindweefselmassage. U kunt hier terecht voor de volgende gezichtsbehandelingen in Hilversum:

  • Reinigende behandeling (+/- 45 min). Een snelle behandeling en toch een goede zorg. Weg met die onzuivere huid en weer stralen met een mooie egale huid! Deze kalmerende en zuiverende behandeling zorgt voor een betere huidstructuur.
  • Basis gezichtsbehandeling (+/- 60 min). Deze effectieve behandeling is helemaal aangepast op jouw huidtype. Alle aspecten van een gezichtsbehandeling komen hier aan bod. Een diversiteit van verfrissende reiniging, een voedend masker en gezelligede gezichtsmassage. Het resultaat? Een stralende huid en een prachtige teint.
  • Exclusieve gezichtsbehandeling (+/- 90 min). Direct resultaat boek met onze exclusieve anti-aging gezichtsbehandeling. Wederom is actief op de huid en de klanten. Deze behandeling is gericht op herstel van de huid, rework line en rimpels en reinigt de poriën.

Boek direct jouw gezichtsbehandeling

Wil je jouw huid ook optimaal verzorgen? Boek jouw gezichtsbehandeling in Hilversum dan direct online. Heb je risico huidproblemen, wil je een persoonsresultaat? Laat je vrijblijvend adviseren. Maak een afspraak en kom langs uw wensen en behoeften te bespreken. Meer weten over onze behandelingen? Neem gerust contact op.

Contact opnemen