MAAK HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR

Wil je ook graag weten wat er precies in jouw huid afspeelt, of je een goede huidconditie hebt en welke behandelingen en producten het beste bij jou persoonlijk passen? Wij kunnen jou precies laten zien wat jouw huid nodig heeft!

 

Waarom kunnen wij jou helpen met het beter in beeld brengen wat jouw huid nodig heeft? Wij hebben een nieuw apparaat aangeschaft in onze salons, de Observ 520X! Een apparaat die elke huidexpert nodig heeft als eerste stap voor een ideale huid voor onze klanten.

 

Met dit apparaat maken wij meerdere foto’s van jouw huid, deze foto’s geven precies op beeld weer hoe de huid er in jouw diepere huidlagen uitziet. Veel huidproblemen spelen zich in de diepere huidlagen af, deze problemen worden pas in de loop van de tijd zichtbaar, wij kunnen er dus voor zorgen dat dit huidprobleem geen kans maakt om zich te ontwikkelen.

 

FOTO’S MAKEN

Wij kunnen foto’s maken op 5 gezichtsposities; de voorkant 0°, aan beide kanten 40° en 90°. Wij hebben 8 lichtmodi die meerdere huidproblemen zichtbaar kunnen maken. Met deze beelden kunnen wij de huidproblemen tot op het kleinste detail zichtbaar brengen zodat we jou precies kunnen laten zien wat er goed en minder goed gaat in jouw diepere huidlagen.

WAAROM DEZE METHODE

Omdat wij doormiddel van de beelden letterlijk kunnen zien hoe jouw huid eruitziet kunnen wij nu nog beter advies geven over welke behandelingen en producten jou huidprobleem nodig heeft. Ook is het als klant zijnde fijn dat je zelf kan zien hoe jouw diepere huidlagen er op beeld uitziet zodat er voor jou meer duidelijkheid komt waarom wij bepaalde behandelingen en producten adviseren.

 

AFSPRAAK MAKEN!

Wil jij zelf graag zien hoe jouw huidconditie momenteel is zodat we samen kunnen werken aan een ideale huid? Wacht niet te lang en Klik hier voor Hilversum of klik hier voor Kortenhoef om Gratis jou afspraak te maken voor jou huidanalyse met de Observ 520X.