De manicure in Alkmaar

De manicure in Alkmaar

Heb je interesse in een manicure in Alkmaar? Tijdens een manicure worden je handen en nagels professioneel verzorgd. Je handen hebben immers recht op de beste verzorging, want je gebruikt ze iedere dag! Ze krijgen meer te verduren dan je denkt. Daarnaast maken onze handen net als ons gezicht onderdeel uit van de eerste indruk. Een manicure behandeling is dus zeker geen overbodige luxe, juist niet! Boek vandaag nog een manicure in Alkmaar en geef je handen de aandacht en verzorging die ze verdienen. Bel naar 072 511 4193 of vul het contactformulier in. Tot snel in één van onze salons.

Manicure behandeling in Alkmaar

Tijdens de manicure in Alkmaar worden je handen en je nagels verzorgd. Hoe ziet de behandeling er precies uit? Je nagels en nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie en teruggeduwd. We vijlen je nagels in de vorm die jij wenst en smeren je handen in met een heerlijk rijke crème. Je voelt meteen dat je handen gladder, zachter en goed gehydrateerd zijn. We sluiten af met een ontspannende handmassage die de spieren weer soepel maakt. Wil je je nagels een mooi kleurtje geven, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid? Kies dan voor een manicure in Alkmaar met Shellac! Deze nagellak blijft tot 2 weken perfect op je nagels zitten, waardoor je hier 2 weken lang geen omkijken naar hebt. Je nagels zijn niet alleen mooi dun, maar ook nog eens heel sterk! Je kunt kiezen uit de volgende manicure behandelingen:

  • Manicure zonder lakken
  • Uitgebreide manicure zonder lakken
  • Shellac CND
  • Manicure incl. Shellac
  • Shellac verwijderen

We verzorgen je compleet

Schoonheidssalon IN Alkmaar is gespecialiseerd in Huidverbetering op het meest hoge niveau. De combinatie van behandelingen op een hoog niveau en de juiste producten heeft door de jaren heen al in mooie resultaten geresulteerd. Wij vinden het fantastisch om je compleet te verzorgen. Het is dan ook ons doel om er voor te zorgen dat je na de behandeling compleet ontspannen weer naar huis gaat. Van het lakken van je nagels met Shellac tot het epileren van je wenkbrauwen met een ontspanningsmassage als afsluiting. Wij bieden je verschillende schoonheidsbehandelingen aan:

Boek een manicure in Alkmaar

Wil je je handen en nagels de verzorging geven die ze verdienen? Of wil je je nagels in een mooie kleur laten lakken? Boek dan direct een behandeling voor een manicure in Alkmaar en geniet van je verzorgde handen. Een manicure is namelijk geen overbodige luxe, je handen maken namelijk deel uit van je eigen visitekaartje. Bel naar 072 511 4193  of vul het contactformulier in als je meer wilt weten. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug! We verwelkomen je graag in één van onze salons in Alkmaar.

Contact opnemen