Ontspanningsmassage in Kortenhoef voor iedereen

Ontspanningsmassage in Kortenhoef voor iedereen

Ben je na een stressvolle periode toe aan een ontspanningsmassage in Kortenhoef? Of ben gewoon toe aan een momentje voor jezelf? Boek dan een massage bij Schoonheidssalon in Kortenhoef. Een massage verwijdert of vermindert blokkades. Geef het gerust aan ons door als je een wens hebt. We zorgen er graag voor dat je compleet tevreden bent en de salon compleet ontspannen weer verlaat.

Wij zijn interne doorsupporters die allemaal hoogwaardige en professionele schoonheidsbehandelingen aanbieden

Boek vandaag nog een massage in het centrum van Kortenhoef. Ontspan en geniet. Heb je een vraag over de behandelingen die we aanbieden? Kijk eens verder op onze website of neem gerust contact met ons op!

Direct boeken Kortenhoef

Compleet tot rust tijdens een ontspanningsmassage in kortenhoef

Tijdens de ontspanningsmassage in Kortenhoef kom je even compleet tot rust. Je komt los van de alledaagse stress. Spieren, pezen en gewrichten worden soepeler gemaakt. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid en de spieren ook nog eens bevorderd. Wist je dat een massage de afvoer van lymfeklieren bevordert? Hierdoor verlaten afvalstoffen het lichaam een stuk sneller! Onze massages zijn geschikt voor iedereen. Ook voor mensen met lichamelijke klachten. Zowel lichaam als geest hebben namelijk baat bij een goede ontspanningsmassage.

Van een bindweefselmassage tot een hotstone massage

Je bent in onze schoonheidssalon in Kortenhoef welkom voor een verscheidenheid aan heerlijke massage. Van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Dat is helemaal aan jou!

Bindweefselmassage verbetert de huidconditie

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van de huid. Deze ontspanningsmassage in Kortenhoef is zeer geschikt voor de behandeling van littekens, acne en eventuele rimpels. Dit wordt bereikt doordat de zuurstoftoevoer naar de huid toeneemt. Hierdoor wordt je huid egaler, levendiger en zachter.

Direct boeken Kortenhoef

Hotstone massage met warme stenen

Bij een hotstone massage in Kortenhoef wordt er, zoals de naam al zegt, gebruik gemaakt van hete stenen. De warme die uit deze stenen komt dringt diep door tot in de botten, gewrichten, weefsels en spieren. Deze vorm van massage heeft een zeer ontspannende en ontgiftende werking. Maar ook wanneer je last hebt van je spieren of aan allerlei lichamelijke klachten lijdt biedt deze behandeling uitkomst.

Al onze behandelingen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Boek een massage in Kortenhoef!

Boek vandaag nog een massage in Kortenhoef en kom heerlijk tot rust. Even loskomen van het alledaagse leven doet een mens goed. We verzorgen je graag en zorgen er met veel plezier en passie voor dat je na de behandeling een stuk beter in je vel zit.

Heb je een vraag? Stel hem gerust! Vul gerust het contactformulier in. We helpen je graag verder!

Contact opnemen