Over de salons

Over de salons

Schoonheidssalon IN is gevestigd in Salon B een hoogwaardige professionele kapsalon met zelfstandige ondernemers. Bij schoonheidssalon IN werken we ook als zelfstandige ondernemer. Als klant zal je merken dat de behandelingen met veel aandacht en passie worden gegeven.

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau door de combinatie van professionele behandelingen en met de daarbij passende producten. De afgelopen jaren hebben we met professionele producten en behandelingen  zeer  mooie resultaten  behaald. De totale verzorging van gezichtsbehandelingen, pedicure en gel lakken vind wij  fantastisch. Voor ons staat resultaat en ontspanning hoog in het vaandel en wij vinden  het dan ook belangrijk dat al onze klanten met een goed gevoel weer terug komen.

Trotse partner van Samen als Nieuw!

Schoonheidssalon IN werkt samen met de organisatie Samen als Nieuw om mensen te helpen zich goed te voelen en zoveel mogelijk mensen inspireren om gezonder te leven!

Niet zelfverzekerd zijn, stress hebben, frustraties, niet lekker in je vel zitten, pijntjes of blessures, gebrek aan wilskracht, regelmatig ziek zijn, dezelfde dingen blijven doen, maar
wel een ander resultaat verwachten, steeds vaker alles even HE-LE-MAAL zat zijn… Herken je dingen? Radicale verandering vereist radicale verandering! En omdat wij begrijpen dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan, hebben wij dit all-inclusive make-over programma ontwikkeld, wat jouw kwaliteit van leven, gegarandeerd, zichtbaar en voelbaar, zal verbeteren! Wij maken van jouw doel dan ook graag onze missie!


SAN button