Pigmentbehandeling

Pigment

Ouderdomsvlekken en donkere plekken op de huid is een over productie van melanine.

De behandeling van Methode Cholley om de huid lichter te maken is een behandelingen die veilig is en de huid bescherming geeft. De grootste uitdaging is altijd het verminderen van de concentratie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huidskleur – die een cyclus periode (rijping cyclus) heeft van ongeveer 21 dagen. Om deze reden is een optimaal resultaat geleidelijk, en wordt pas bereikt over een periode van enkele weken waarbij ook het thuis gebruik zeer belangrijk is.

Aanbevolen professionele gezichtsbehandelingen:
Cholley Clearing Program
Cholley Phyto Mask + Plaster Bandage
Bioclean Elixir Marin Program

aanvulling op de behandeling met BIOCLEAN AHA Peeling programma geven extra resultaat.

Aanbevolen producten

Voor het beste resultaat, in de ochtend en in de avond na een volledige reiniging, gelden Cholley Phytocell Harmonizer of Cholley Phytocell Whitintense Serum op de hyper-gepigmenteerde gebieden van het gezicht, hals, decolleté. Gebruik een lichte massage om het product op te vangen. Tijdens de dag voor UV-bescherming met Cholley Alpine Solar Defense – SPF 50 als een zonnebescherming.
Voor aanvullende anti-aging en whitening actie raden het gebruik van Cholley Clearing Ampullen combinatie met normale wekelijkse peelings met Cholley Phyto-Peeling Suractivée.

Cholley Clearing Patch

Een huid whitening product voor gezicht en handen met een nieuw concept. Het gebruikt de moderne gecontroleerde toepassing Technology (CAT) dat nauwkeurige en gelokaliseerde afgifte van werkzame bestanddelen mogelijk maakt. Het is bijzonder gunstig in het geval van verkleuring en donkere vlekken. Het bevat arbutine, een zeer stabiele vorm van vitamine C, Noorse Kelp en Indiase kruisbes.

 prijslijst
Pimentbehandeling€ 95,-
Pigmentbehandeling kuur6 keer€ 399,-

Call Now Button