Referenties

Referenties

Plaats hier je referentie

Referenties

Kristy 09/09/2017
Fantastisch! Mijn voeten en ik zijn weer blij, dank je wel!!!


Yvet 31/7/2017
Verschillende behandelingen bij Wies gehad. Alles wordt door haar rustig en professioneel uitgelegd en uitgevoerd. Sugaring behandeling is een bijna pijnloze behandeling echt veel prettiger dan harsen. De gellak is echt een aanrader zeker voor je vakantie. Het blijft weken prachtig op je nagels! Service van Wies is Top!


Fleur 27/7/2017
De ‘sugaring’ behandeling is de beste ontharingsbehandeling die ik tot nu toe heb gehad. Ze had een hele goede timing en veel ervaring waardoor het een stuk minder pijnlijk was vergeleken met andere ervaringen die ik heb gehad! Buiten een minder pijnlijke ervaring, bleven de haartjes ook langer weg. Ik kom hier zeker terug!


Annemarie 21/7/2017
Omdat ik altijd last heb van roodheid na het harsen van mijn gezicht. Daarom dit keer gekozen voor sugaring. Na goede uitleg, een prettige behandeling. En inderdaad tot op heden geen roodheid. Ben zeer tevreden!


Esther 10/7/2017
Ideaal een last minute pedicure behandeling te boeken en in de watten te worden gelegd. Niets is te veel terwijl je heerlijk in de stoel ligt.


Marianne 9/7/2017
Wies is een topper! Goede massage, goede sfeer, goede professional


Rosanne 7/7/2017
Het was een fijne behandeling bij Wies. Ze nam uitgebreid de tijd, ook al kwam ik alleen maar voor een gellakje voor de vaknatie. Ze deed het heel secuur en het resultaat is heel mooi. Fijne rustige kamer, Met dat muziekje en in die lekkere stoel was ik in 1 minuut compleet relaxt. Ik kom zeker terug!


Liesbeth 30/6/2017
Bij Schoonheidssalon IN krijg je een echte professionele schoonheidsbehandeling. Absoluut waar voor je geld. Wies Heeft verstand van zaken en geeft goed huidadvies en ze besteedt de volle behandeling volledig aandacht aan je. Een echte aanrader


Rosanne 3/6/2017
Super vriendelijk geholpen door Mariska. Heel professioneel zeker een aanrader


Karin 31/3/2017
Deskundig advies en analyse van mijn huid, duidelijke uitleg over de behandeling en het verwachte resultaat. Goed advies over producten zonder opdringerig te zijn om te verkopen. Fijn om eest proefmonsters uit te proberen thuis.


Esther 8/2/2017
HEEEERLIJK!! Wies is ervaren en weet wat ze doet. Zeer professioneel en echt een verschil zichtbaar nadat je de behandeling hebt ondergaan. GEWOON EEN MOOI CADEAU AAN JEZELF!! DOEN!!


Manon 25/1/2017
Super tevreden, Wies is erg secuur. Ook goed en eerlijk advies gehad.


Erika 10/1/2017
Het was een fantastisch! Een aanrader voor iedereen!!! Anderhalf uur puur genot…


Charlotte 25/5/2016
Ontzettende fijne behandeling. Tijdens de behandeling een hele ontspannen sfeer. Daarbij werd de hele behandeling afgestemd op mijn huid en op mijn wensen. Super fijn, meteen een vervolg afspraak gemaakt.


Coroline Brom 31/10/2015
Vandaag heerlijk behandeling gehad. Toen ik een aantal behandelingen geleden begon, had ik vrij open poriën in mijn gezicht. Nu wordt dat steeds beter en ziet de huid van mijn gezicht er steeds beter uit. Echt blij mee!


Anoniem 20/11/2015
Vooral gericht op huidverbetering. Heb bindweefselmassage in gezicht en decolleté gehad en er is een duidelijke verbetering.


Wies 19/11/2015
Mijn huid was erg onrustig. Na de behandeling en gebruik van de producten van Cholley is mijn huid sterk verbeterd. Wies geeft een eerlijk advies daarom voel ik me zeer op mijn gemak bij haar.


Rachel 10/11/2015
Je merkt dat Wies genoeg kennis heeft, ook prettig dat zijn zich steeds blijft bijscholen


 

Call Now Button