Schoonheidssalon IN Alkmaar

Schoonheidssalon IN Alkmaar

Schoonheidssalon IN Alkmaar is gevestigd in Salon B een hoogwaardige professionele kapsalon met zelfstandige ondernemers. Bij schoonheidssalon IN Alkmaar werken we ook als zelfstandige ondernemer. Als klant zal je merken dat de behandelingen met veel aandacht en passie worden gegeven.

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau door de combinatie van professionele behandelingen en met de daarbij passende producten. De afgelopen jaren hebben we met supplementen, professionele producten en behandelingen  zeer  mooie resultaten  behaald. De totale verzorging van gezichtsbehandelingen, pedicure en gel lakken vind wij  fantastisch. Voor ons staat resultaat en ontspanning hoog in het vaandel en wij vinden  het dan ook belangrijk dat al onze klanten met een goed gevoel weer terug komen.

Contact

Kanaalkade 16B, 1811LP Alkmaar
Gevestigd in Salon B

072 511 41 93

alkmaar@schoonheidssalonin.nl

Openingstijden

maandag 11.00 – 20.00
dinsdag 09.00 – 18.00
woensdag 10.00 – 20.00
donderdag 09.00 – 21.00
vrijdag 09.00 – 20.00
zaterdag 09.00 – 18.00
zondag gesloten

Route

Specialisten

Mariska

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Mariska Verschuur en in 2013 mijn diploma behaald als schoonheidsspecialiste, ik ben verder gaan leren voor pedicure en medisch pedicure. In 2016 de stap genomen om als eigen ondernemer aan de slag te gaan bij schoonheidssalon IN, een super leuke uitdaging als jonge ondernemer. Huidverbetering, voetproblemen en ook ontspanning zijn mijn passie. In de salon werk ik aan de gewenste verbetering, wat zien we, en wat vind jij van je huid. Op basis hiervan geef ik een goed advies en een op maat gemaakte behandelplan. Met de juiste behandeling en producten ga je weer stralend de deur uit. Ik zie je graag in de salon!

Marlein

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marlein en start met volle enthousiasme mijn jonge onderneming bij schoonheidssalon IN Alkmaar. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, passie en kwaliteit met jou te delen en jou een ontspannende behandeling te geven. Ik verwelkom je graag bij mij in de salon.