Schoonheidssalon IN Alkmaar

Schoonheidssalon IN Alkmaar

Schoonheidssalon IN Alkmaar is gevestigd in Salon B een hoogwaardige professionele kapsalon met zelfstandige ondernemers. Bij schoonheidssalon IN Alkmaar werken we ook als zelfstandige ondernemer. Als klant zal je merken dat de behandelingen met veel aandacht en passie worden gegeven.

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau door de combinatie van professionele behandelingen en met de daarbij passende producten. De afgelopen jaren hebben we met professionele producten en behandelingen  zeer  mooie resultaten  behaald. De totale verzorging van gezichtsbehandelingen, pedicure en gel lakken vind wij  fantastisch. Voor ons staat resultaat en ontspanning hoog in het vaandel en wij vinden  het dan ook belangrijk dat al onze klanten met een goed gevoel weer terug komen.

Contact

Kanaalkade 16B, 1811LP Alkmaar
Gevestigd in Salon B

072 511 41 93

alkmaar@schoonheidssalonin.nl

Openingstijden

dinsdag – 11.00 – 18.00
woensdag – 10.00 – 20.00
vrijdag – 09.00 – 20.00
zaterdag – 09.00 – 17.00

Personeel

Wies

Ik stel me graag aan je voor. In februari 2015 heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en ben mijn eigen salon begonnen in Salon B. Na 7 jaar bij een baas te hebben gewerkt ben ik mijn droom achter na gegaan. Het werken in een hoogwaardige, kwalitatieve en persoonlijke salon heb ik altijd al gewild. Het product waar ik mee werk in de salon is Cholley uit Zwitserland. Dit product heb ik gekozen in mijn salon omdat ik zelf huidproblemen had (acne). Van alles had ik al gebruikt en niets hielp. Tot dat ik met Cholley in aanraking kwam en ik binnen 6 weken verbetering zag. Mijn specialiteit in de salon is bindweefselmassage. Dit is een techniek die al jaren lang bestaat. Met behulp van deze techniek help ik dagelijks vele klanten af van rimpels, bleke huid, cellulitis, verslapte huid van billen, buik, armen en gezicht.

Mariska

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Mariska Verschuur en in 2013 mijn diploma behaald als schoonheidsspecialiste, ik ben verder gaan leren voor pedicure en medisch pedicure. In 2016 de stap genomen om als eigen ondernemer aan de slag te gaan bij schoonheidssalon IN, een super leuke uitdaging als jonge ondernemer. Huidverbetering, voetproblemen en ook ontspanning zijn mijn passie. In de salon werk ik aan de gewenste verbetering, wat zien we, en wat vind jij van je huid. Op basis hiervan geef ik een goed advies en een op maat gemaakte behandelplan. Met de juiste behandeling en producten ga je weer stralend de deur uit. Ik zie je graag in de salon!
  • Contact opnemen

    Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
    Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Call Now Button