Schoonheidssalon IN Hilversum

Schoonheidssalon IN Hilversum

Schoonheidssalon IN Hilversum is verhuisd naar Kortenhoef!

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau door een uniek concept werken we samen met jou aan een optimale huidconditie. De afgelopen jaren hebben we met voeding (supplementen), professionele producten en behandelingen  zeer  mooie resultaten  behaald. De totale verzorging van gezichtsbehandelingen, pedicure en gel lakken vind wij  fantastisch. Voor ons staat resultaat en ontspanning hoog in het vaandel en wij vinden  het dan ook belangrijk dat al onze klanten met een goed gevoel weer terug komen.

Contact

Wij zijn verhuisd naar Meenthof 28 1241 CP Kortenhoef

035 7859053

 

Openingstijden

maandag 10.00 – 18.00
dinsdag 09.00 – 18.00
woensdag 09.00 – 20.00
donderdag 09.00 – 20.00
vrijdag 09.00 – 20.00
zaterdag 09.00 – 16.00
zondag gesloten

Route

Specialisten

Wies

Ik stel me graag aan je voor. In februari 2015 heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en ben mijn eigen salon begonnen in Salon B. Na 7 jaar bij een baas te hebben gewerkt ben ik mijn droom achter na gegaan. Het werken in een hoogwaardige, kwalitatieve en persoonlijke salon heb ik altijd al gewild. Het product waar ik mee werk in de salon is Cholley uit Zwitserland. Dit product heb ik gekozen in mijn salon omdat ik zelf huidproblemen had (acne). Van alles had ik al gebruikt en niets hielp. Tot dat ik met Cholley in aanraking kwam en ik binnen 6 weken verbetering zag. Mijn specialiteit in de salon is bindweefselmassage. Dit is een techniek die al jaren lang bestaat. Met behulp van deze techniek help ik dagelijks vele klanten af van rimpels, bleke huid, cellulitis, verslapte huid van billen, buik, armen en gezicht.

Sofie

Ik stel me graag aan je voor. In 2017 mijn opleiding gestart voor schoonheidsspecialiste. Vol passie en uitdaging begonnen in september 2018 bij schoonheidssalon IN Hilversum. Na vele trainingen ben ik er dan nu klaar voor om op hoog niveau en perfectie een fantastische behandeling te geven. Ik kijk er naar uit op jouw die heerlijke behandeling te geven, mijn advies met jouw te delen en het vertrouwen te geven dat je in goede handen bent.

Yasmine

Ik ben Yasmine Vermie. Voor dat ik de opleiding schoonheidsspecialiste ben gaan volgen, heb ik eerst HBO fysiotherapie gedaan. Tijdens de opleiding merkte ik dat ik masseren het leukste vond. Hierdoor heb ik mijn passie gevolgd en ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. Dit is helemaal mijn ding en wil graag jou die heerlijke behandeling geven. Het leukste vind ik mensen mooi maken van huid tot wimpers. Ben jij net zo enthousiast als ik om die heerlijke ontspannende behandeling te ondergaan, dan zal ik jou mooi en stralend de deur uit zien gaan!