Schoonheidssalon IN Hilversum

Schoonheidssalon IN Hilversum

Schoonheidssalon IN Hilversum is gevestigd in Salon B een hoogwaardige professionele kapsalon met zelfstandige ondernemers. Bij schoonheidssalon IN Hilversum werken we ook als zelfstandige ondernemer. Als klant zal je merken dat de behandelingen met veel aandacht en passie worden gegeven.

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering op het hoogste niveau door de combinatie van professionele behandelingen en met de daarbij passende producten. De afgelopen jaren hebben we met professionele producten en behandelingen  zeer  mooie resultaten  behaald. De totale verzorging van gezichtsbehandelingen, pedicure en gel lakken vind wij  fantastisch. Voor ons staat resultaat en ontspanning hoog in het vaandel en wij vinden  het dan ook belangrijk dat al onze klanten met een goed gevoel weer terug komen.

Contact

Herenstraat 32 D 1211 CC Hilversum
Gevestigd in Salon B

035 6295208

Openingstijden

maandag     11.00 – 18.00
dinsdag       09.00 – 20.00
woensdag    09.00 – 20.00
donderdag  09.00 – 21.00
vrijdag         09.00 – 20.00
zaterdag     09.00 – 18.00

Personeel

Wies

Ik stel me graag aan je voor. In februari 2015 heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en ben mijn eigen salon begonnen in Salon B. Na 7 jaar bij een baas te hebben gewerkt ben ik mijn droom achter na gegaan. Het werken in een hoogwaardige, kwalitatieve en persoonlijke salon heb ik altijd al gewild. Het product waar ik mee werk in de salon is Cholley uit Zwitserland. Dit product heb ik gekozen in mijn salon omdat ik zelf huidproblemen had (acne). Van alles had ik al gebruikt en niets hielp. Tot dat ik met Cholley in aanraking kwam en ik binnen 6 weken verbetering zag. Mijn specialiteit in de salon is bindweefselmassage. Dit is een techniek die al jaren lang bestaat. Met behulp van deze techniek help ik dagelijks vele klanten af van rimpels, bleke huid, cellulitis, verslapte huid van billen, buik, armen en gezicht.

Meagan

Ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Meagan. In 2016 heb ik mijn diploma behaald tot allround schoonheidsspecialiste. Al op jonge leeftijd vond ik het ontzettend leuk om met schoonheidsverzorging bezig te zijn en was er dan ook snel uit om hier mijn beroep van te maken. Ik vind het belangrijk om mensen even een rustmomentje te gunnen, even relaxen en je hoofd leegmaken. Dit vind ik dan ook één van de mooiste dingen van dit vak. Het liefst hou ik me bezig met acne behandelingen en wenkbrauw styling. Dit kan ik ondertussen dan ook mijn specialisaties noemen. Na vele werkplekken gehad te hebben binnen de schoonheidsbranche heb ik ontzettend veel zin om als eigen ondernemer aan de slag te gaan bij schoonheidssalon IN Hilversum. Je eigen onderneming starten maar wel met gezelligheid van collega’s!

Charissa

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Charissa en heb 8 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste waarna ik 10 jaar bij een cosmetica merk heb gewerkt en nu bij schoonheidssalon IN werk als eigen ondernemer. Mijn passie voor het vak laat ik graag aan je zien. Of je nu komt voor alleen je wenkbrauwen of een exclusieve behandeling. Ik wil graag dat jij met optimaal resultaat en ontspanning bij ons de deur uit loopt en ik geef je daar graag advies over. Samen met jou kijken naar wat jij belangrijk vindt en daar op inspelen is voor mij iedere dag weer een uitdaging die ik met beide handen en veel enthousiasme aanpak. Ik hoop snel kennis met je te maken en je te zien in de salon.
  • Contact opnemen

    Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
    Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Call Now Button