Schoonheidssalon IN is weer geopend!

De eerste werkweek zit erop en wat fijn om weer in de salon van Hilversum en Alkmaar te zijn en onze klanten weer te zien.

In de vorige blog hebben we het gehad over de huidanalyse en voor wie de producten van CHOLLEY geschikt zijn. In deze blog zullen we specifiek aandacht schenken aan de huidverzorging.

Wat is de basis van mijn huidverzorging?

Door te weten wat je huidtype en de conditie van de huid is, kan er een passend advies gegeven worden. De basis van het gebruik van onze producten is de reiniging. Een crème, serum of ander product zal beter worden opgenomen en werken mits de huid vooraf goed gereinigd is. Dit betekent dat als je het beste resultaat wilt bereiken, je zowel in de ochtend als in de avond moet reinigen met een reinigingsproduct. Daarna gebruik je de lotion om de huid weer te neutraliseren.

De vraag die wij veel krijgen is: “Waarom gebruik je een lotion?” Gebruik je geen lotion dan heeft je huid zo’n 2 uur de tijd nodig om de PH-waarde van de huid weer te neutraliseren. Je huid is dan zijn beschermlaag die 2 uur aan het herstellen en staat het bloot aan alle invloeden van buiten af. Gebruik je wel een lotion dan gebeurt dit direct en is je huid goed beschermd en voorbereid op het product wat je daarna gebruikt.

Hierbij wil ik 3 producten uitlichten die een mooie basis zijn als reiniging in je verzorgingsritueel.

Een zachte zuiverende milk ideaal voor de droge, rijpere en kwetsbare huid die verfrist en de opperhuid hersteld. Dit product is rijk aan natuurlijke extracten, vitaminen, mineralen en vochtvasthoudende bestanddelen. BIOREGENE ® LAIT is een uitzonderlijk reinigingsmiddel dat zowel dient als een make-up remover als dient als een zeer hoge kwaliteit huid conditioner.

Een hydraterende lotion die rijk is aan phyto-extracten, vochtvasthoudende bestanddelen, vitaminen en aminozuren voor de normale, gemengde en droge huid. Het is de ideale begeleider van BIOREGENE ® LAIT voor een grondig reinigingsprogramma. BIOREGENE ® LOTION toont de huid van gezicht, hals, decolleté, en door het verwijderen van resterende onzuiverheden en het optimaliseren van de hydratatie en de zuurgraad van de opperhuid – levert een perfecte 5,5 pH-waarde – voor een maximale integriteit tegen vrije radicalen en andere oxidanten. Ook dient het als een uitstekend decongestieve en kalmerend product in de behandeling van couperose en ruwe, droge huid.

Een anti-aging lotion voor diepe en intense hydratatie van de droge, vochtarme of rijpe huid. Het is een rijke cocktail van geselecteerde fyto-extracten, amino-zuren, en natuurlijke vochtverzorgende werkstoffen die de kracht en de weerstand van de kwetsbare huid verbetert, waardoor het een zachte en levendige uitstraling krijgt. BIOREGENE FLUIDE optimaliseert de pH waarde van de huid en versnelt de regeneratie van nieuw weefsel voor een sterker, veerkrachtiger en jonger uitziende huid.