Schoonheidsspecialiste Hilversum

Schoonheidsspecialiste in Hilversum

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Hilversum? Maak kennis met Schoonheidssalon IN Hilversum. Voor diverse behandelingen kun je bij ons terecht. Wij zijn van nature in de aardbehandeling van ananieme behandelingen en de ontmoetende producten. Of je nu op zoek bent naar een speciale behandeling voor acne, couperose of zin hebt in een wandelende massage, wij verzorgen het graag voor je. Bij een gezichtsbehandeling is de eerste stap een huidanalyse. Hier kijken we wat de conditie van je huid is en waar deze behoefte aan heeft. We merken daarna de behandeling los af.

Meer weten over onze behandelingen en wat we voor je kunnen betekenen? Wil je gelijk een afspraak inplannen voor een behandeling? Neem dan nu contact op! Je kunt ons bellen op ons gezamenlijke nummer: 035 6295208. Voor vragen of advies kun je ons ook mailen of een bericht sturen via het online contactformulier.

Behandelingen door een schoonheidsspecialiste te Hilversum

Voor de volgende behandelingen kun je bij onze schoonheidsspecialiste aankloppen:

Pedicure

Een pedicure is een behandeling waarbij je voeten eens goed verzorgd worden. Wij bieden diverse pedicures aan. In de basisbehandeling worden de nagels van je voeten geknipt en mooi bijgewerkt. Ook de nagelriemen en omgeving worden eens goed aangepakt. Tot slot wordt oppervlakkig eelt weggehaald. Bij de wat uitgebreidere behandeling worden je voeten ook nog gescrubd. Verder bieden we nog luxere behandelingen aan waarbij shellac, een nagellak die anderhalve maand blijft zitten, wordt aangebracht. Deze nagellak droogt erg snel, zodat je daar niet op hoeft te wachten. Heerlijk ontspannen behandelingen die er voor zorgen dat je met een goed gevoel de deur uit gaat!

Gezichtbehandelingen

Niet iedereen heeft evenveel geluk met zijn of haar huid. Daarom bieden we diverse gezichtsbehandelingen aan, speciaal voor verschillende huidtypes. Ook geven we je advies over het behandelen van je huid. Gezichtsbehandelingen werken niet alleen goed, ze zijn ook nog eens heel ontspannen. Eerst wordt je huid goed gereinigd. Vervolgens halen we dode huidcellen weg door middel van een peeling. De behandeling wordt afgesloten met een maskertje, dat je huid voedt. Met een bindweefselmassage wordt je huid verder gestimuleerd. Onze gezichtsbehandelingen zijn erg geschikt voor mensen met bepaalde huidproblemen, maar ook gewoon lekker ter ontspanning.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een behandeling die diverse voordelen voor het lichaam met zich meebrengt. Zo wordt de doorbloeding van uw huid gestimuleerd en wordt je huid tevens verstevigd. Verder bevordert het de aanmaak van collagene en elastine vezels. Ook vermindert het onderhuidse verklevingen en wordt de aanvoer van voedingsstoffen verbetert. Niet voor niets wordt de bindweefselmassage regelmatig aangeraden door huidspecialisten en plastische chirurgen. Het is een goede behandeling om het ontstaan van acne tegen te gaan. Het maakt je huid levendiger en egaler. Tijdens de behandeling wordt je huid door middel van stevige massagegrepen gestimuleerd. Deze behandeling is geschikt voor nagenoeg alle huidtypes en kan zowel preventief werken als ter behandeling van huidproblemen.

Meer over Schoonheidssalon IN Hilversum

Voor de combinatie huidverbeterende behandelingen met bindweefselmassage van shiatsu massage gelaat (drukpunt massage gezicht) kun je ook bij ons terecht. De afgelopen jaren werken wij met professionele producten en heb we hier mooie resultaten mee behaald. De producten zijn zichtbaar in de salon zijn AINHOA en CHOLLEY. Dit zijn prachtige merken die qua structuur fijn aanvoelen zijn, een aangename geur hebben en zienlijk huidverbeterend werken. Voor de pedicure en de gel lakken werken hebben we het professionele merk CND ontmoet. De lak blijft lang zitten en laat geen beschadigingen op de eigen nagels achter. Eigenaresse Wies Steenvoorden-Looijestijn is afgestuurd schoonheidsspecialiste en pedicure. Naast de opleiding schoonheidsspecialiste is ze ook verdiepen in huidproblemen zoals acne, rosacea en pigmentvlekken. De totale verzorging van gezichtsbehandelingen, pedicure en gel lakken vindt Wies fantastisch. Resultaat en distributie staan hoog in het vaandel. Bij Schoonheidssalon IN Hilversum hechten we er veel waarde aan om onze klanten met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.

Aanvraag via ons online boekingssysteem

Enthousiast geworden? Kom langs! Wil je snel bij jouw schoonheidsspecialiste in Hilversum? Maak 24/7 je afspraak. Heb je een bepaald huidprobleem en wil je advies? Bel of mail ons gerust. Wij adviseren je vrijblijvend.

Contact opnemen