Specialisten

Specialisten


Wies:
Ik stel me graag aan je voor. In februari 2015 heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en ben mijn eigen salon begonnen in Salon B. Na 7 jaar bij een baas te hebben gewerkt ben ik mijn droom achter na gegaan. Het werken in een hoogwaardige, kwalitatieve en persoonlijke salon heb ik altijd al gewild.
Het product waar ik mee werk in de salon is Cholley uit Zwitserland. Dit product heb ik gekozen in mijn salon omdat ik zelf huidproblemen had (acne). Van alles had ik al gebruikt en niets hielp. Tot dat ik met Cholley in aanraking kwam en ik binnen 6 weken verbetering zag.
Mijn specialiteit in de salon is bindweefselmassage. Dit is een techniek die al jaren lang bestaat. Met behulp van deze techniek help ik dagelijks vele klanten af van rimpels, bleke huid, cellulitis, verslapte huid van billen, buik, armen en gezicht.


Mariska:
Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Mariska Verschuur en in 2013 mijn diploma behaald als schoonheidsspecialiste, ik ben verder gaan leren voor pedicure en medisch pedicure.
In 2016 de stap genomen om als eigen ondernemer aan de slag te gaan bij schoonheidssalon IN, een super leuke uitdaging als jonge ondernemer.
Huidverbetering, voetproblemen en ook ontspanning zijn mijn passie. In de salon werk ik aan de gewenste verbetering, wat zien we, en wat vind jij van je huid. Op basis hiervan geef ik een goed advies en een op maat gemaakte behandelplan.
Met de juiste behandeling en producten ga je weer stralend de deur uit.
Ik zie je graag in de salon!


Meagen:
Ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Meagan. In 2016 heb ik mijn diploma behaald tot allround schoonheidsspecialiste. Al op jonge leeftijd vond ik het ontzettend leuk om met schoonheidsverzorging bezig te zijn en was er dan ook snel uit om hier mijn beroep van te maken. Ik vind het belangrijk om mensen even een rustmomentje te gunnen, even relaxen en je hoofd leegmaken. Dit vind ik dan ook één van de mooiste dingen van dit vak. Het liefst hou ik me bezig met acne behandelingen en wenkbrauw styling. Dit kan ik ondertussen dan ook mijn specialisaties noemen. Na vele werkplekken gehad te hebben binnen de schoonheidsbranche heb ik ontzettend veel zin om als eigen ondernemer aan de slag te gaan bij schoonheidssalon IN Hilversum. Je eigen onderneming starten maar wel met gezelligheid van collega’s!


Charissa:
Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Charissa en heb 8 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste waarna ik 10 jaar bij een cosmetica merk heb gewerkt en nu bij schoonheidssalon IN werk als eigen ondernemer.

Mijn passie voor het vak laat ik graag aan je zien. Of je nu komt voor alleen je wenkbrauwen of een exclusieve behandeling. Ik wil graag dat jij met optimaal resultaat en ontspanning bij ons de deur uit loopt en ik geef je daar graag advies over.

Samen met jou kijken naar wat jij belangrijk vindt en daar op inspelen is voor mij iedere dag weer een uitdaging die ik met beide handen en veel enthousiasme aanpak.

Ik hoop snel kennis met je te maken en je te zien in de salon.

Call Now Button