Specialisten

Specialisten

 

Wies

Ik stel me graag aan je voor. In februari 2015 heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en ben mijn eigen salon begonnen in Salon B. Na 7 jaar bij een werkgever te hebben gewerkt ben ik mijn droom achter na gegaan. Het werken in een hoogwaardige, kwalitatieve en persoonlijke salon heb ik altijd al gewild. Het product waar ik mee werk in de salon is Cholley uit Zwitserland. Dit product heb ik gekozen in mijn salon omdat ik zelf huidproblemen had (acne). Van alles had ik al gebruikt en niets hielp. Tot dat ik met Cholley in aanraking kwam en ik binnen 6 weken verbetering zag. Door een combinatie met natuurlijke en hoogwaardige supplementen blijft mijn huid nu onder controle. Als je bij mij een behandeling boekt start ik met een advies gesprek om optimaal te straten en voor het beste eindresultaat. Mijn specialiteit in de salon is o.a bindweefselmassage. Dit is een techniek die al jaren lang bestaat. Met behulp van deze techniek help ik dagelijks vele klanten af van rimpels, bleke huid, cellulitis, verslapte huid van billen, buik, armen en gezicht.

 

Specialisaties: Huidproblemen (acne, rosacea, psoriasis, gevoelige rode huid), Therapeutische massage en pedicure

Sofie

Hi! Ik ben Sofie en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Schoonheidssalon IN. Na vele trainingen en bijscholing heb ik in deze jaren kunnen doorgroeien om onze klanten op een hoog niveau te kunnen behandelen. Mijn passie ligt bij het creëren van de perfecte wenkbrauwen maar ook mensen kunnen helpen op gebied van gezondheid en routines om een stralende huid te krijgen geeft mij veel energie. Om de wensen van mijn klanten inzichtelijk te maken begin ik eerst met een adviesgesprek, zo kunnen wij samen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Ik vind het belangrijk om altijd door te blijven groeien op persoonlijk en zakelijk gebied, om als team samen onze klanten de beste versie van zichzelf te laten worden en dit te verspreiden met elkaar! 

Specialisaties: wenkbrauwstyling, lash lift, huidverbetering, pedicure

Yasmine

Ik stel me graag aan je voor. In 2019 ben ik de opleiding gestart voor schoonheidsspecialiste. In 2020 ben ik de uitdaging aangegaan bij Schoonheidssalon IN Hilversum en sinds augustus 2022 zijn wij verhuisd naar Kortenhoef met veel plezier.Ik ben vol passie en leergierigheid begonnen, heb veel trainingen gevolgd om een zo goed mogelijke start te maken en jullie zo goed mogelijk te helpen met de juiste ervaring. Het leukste aan dit werk vind ik het verwennen en het mooiste resultaat te behalen met de klant. Ben jij net zo enthousiast als ik, dan sta ik voor je klaar om een heerlijke ontspannende behandeling te bieden, advies te delen en jouw mooi en stralend de deur uit zien gaan!

 

Specialisaties: voetbehandeling, Manicure/BIAB, Lichaamsmassage, Bindweefselmassage, Wimperextensions, Wenkbrauwstyling

Suus

Mijn naam is Suus Fabries. Mijn passie heeft altijd bij uiterlijke verzorging gelegen, van make-up en haarverzorging tot nagelstyling.
Na mijn opleiding Leisure Management ben ik dan ook de kappersopleiding in Amersfoort gaan doen. Hierna ben ik me gaan verdiepen in nagelstyling en ik heb dit 10 jaar lang naast mijn werk uitgeoefend. Bij Schoonheidssalon IN kreeg ik de kans om mijn kennis te verbreden op vele vlakken en een allround schoonheidsspecialiste te worden. Ook heb ik me verdiept in het gezond maken en houden van de huid, ook van binnenuit, daar begint het mee.

Ik voel me helemaal op mijn plaats bij salon IN en verheug me om u met veel passie, liefde en plezier van dienst te zijn.

Specialisaties: Manicure, Cosmetische voetbehandelingen, BIAB, IPL en wenkbrauwstyling.

Caroline

Mijn naam is Caroline. In 1991 heb ik bij instituut Ria de Korte mijn diploma schoonheidsverzorging behaald.
Na er tussenuit te zijn geweest, heb ik het vak vorig jaar weer terug opgepakt.
Het fijnste aan dit vak vind ik het om de klant volledig ontspannen en bijgetankt van de behandelstoel te laten komen.
Ik heb veel ervaring met ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen.
Het is fijn om met de natuurlijke producten van Cholley te werken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit gecombineerd met hoogwaardige en natuurlijke supplementen geeft het beste resultaat!

Specialisaties: Cosmetische voetbehandelingen, Gezichtsbehandeling, ontspanningsmassage en IPL.

Martine

Ik ben Martine. Sinds najaar 2023 heb ik me aangesloten bij de salon. Dit is een unieke gelegenheid om schoonheid te combineren met jouw buitenkant en jouw binnenkant. De visie van de salon is om verder te kijken waar jouw probleem vandaan komt en welke oorzaak dit heeft. Het lichaam is zelf genezend en ik heb me hier in verder gespecialiseerd. Het huidige leven vraagt veel van jou en mij en van iedereen. We zijn druk, we staan altijd aan. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. 

Op een gegeven moment besefte ik, ik ben te veel met mijn hoofd bezig. Wie niet zou je zeggen. Is dit wat ik wil in mijn leven, alsmaar met mijn hoofd bezig zijn? Mijn gevoel zei van niet. Ik mag goed voor mezelf gaan zorgen en hoe ga ik dat doen? Reiki is op mijn pad gekomen. 

Ik ben dankbaar dat ik jou deze Reiki behandeling mag geven.

Specialisaties: Reiki