Specialisten

Specialisten

Wies

Ik stel me graag aan je voor. In februari 2015 heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en ben mijn eigen salon begonnen in Salon B. Na 7 jaar bij een werkgever te hebben gewerkt ben ik mijn droom achter na gegaan. Het werken in een hoogwaardige, kwalitatieve en persoonlijke salon heb ik altijd al gewild. Het product waar ik mee werk in de salon is Cholley uit Zwitserland. Dit product heb ik gekozen in mijn salon omdat ik zelf huidproblemen had (acne). Van alles had ik al gebruikt en niets hielp. Tot dat ik met Cholley in aanraking kwam en ik binnen 6 weken verbetering zag. Hiernaast werk ik nauw samen met supplementen. Dit om de kwaliteit te verhogen van de huid en de behandelingen. Mijn specialiteit in de salon is bindweefselmassage. Dit is een techniek die al jaren lang bestaat. Met behulp van deze techniek help ik dagelijks vele klanten af van rimpels, bleke huid, cellulitis, verslapte huid van billen, buik, armen en gezicht.

Charissa

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Charissa en heb 8 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste waarna ik 10 jaar bij een cosmetica merk heb gewerkt en nu bij schoonheidssalon IN werk als eigen ondernemer. Mijn passie voor het vak laat ik graag aan je zien. Of je nu komt voor alleen je wenkbrauwen of een exclusieve behandeling. Ik wil graag dat jij met optimaal resultaat en ontspanning bij ons de deur uit loopt en ik geef je daar graag advies over. Samen met jou kijken naar wat jij belangrijk vindt en daar op inspelen is voor mij iedere dag weer een uitdaging die ik met beide handen en veel enthousiasme aanpak. Ik hoop snel kennis met je te maken en je te zien in de salon.

 

Mariska

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Mariska Verschuur en in 2013 mijn diploma behaald als schoonheidsspecialiste, ik ben verder gaan leren voor pedicure en medisch pedicure. In 2016 de stap genomen om als eigen ondernemer aan de slag te gaan bij schoonheidssalon IN, een super leuke uitdaging als jonge ondernemer. Huidverbetering, voetproblemen en ook ontspanning zijn mijn passie. In de salon werk ik aan de gewenste verbetering, wat zien we, en wat vind jij van je huid. Op basis hiervan geef ik een goed advies en een op maat gemaakte behandelplan. Met de juiste behandeling en producten ga je weer stralend de deur uit. Ik zie je graag in de salon!

 

Sofie

Ik stel me graag aan je voor. In 2017 mijn opleiding gestart voor schoonheidsspecialiste. Vol passie en uitdaging begonnen in september 2018 bij schoonheidssalon IN Hilversum. Na vele trainingen ben ik er dan nu klaar voor om op hoog niveau en perfectie een fantastische behandeling te geven. Ik kijk er naar uit op jouw die heerlijke behandeling te geven, mijn advies met jouw te delen en het vertrouwen te geven dat je in goede handen bent.

 

Yasmine

Ik ben Yasmine Vermie. Voor dat ik de opleiding schoonheidsspecialiste ben gaan volgen, heb ik eerst HBO fysiotherapie gedaan. Tijdens de opleiding merkte ik dat ik masseren het leukste vond. Hierdoor heb ik mijn passie gevolgd en ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. Dit is helemaal mijn ding en wil graag jou die heerlijke behandeling geven. Het leukste vind ik mensen mooi maken van huid tot wimpers. Ben jij net zo enthousiast als ik om die heerlijke ontspannende behandeling te ondergaan, dan zal ik jouw mooi en stralend de deur uit zien gaan!

 

Marlein

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marlein en start met volle enthousiasme mijn jonge onderneming bij schoonheidssalon IN Alkmaar. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, passie en kwaliteit met jou te delen en jou een ontspannende behandeling te geven. Ik verwelkom je graag bij mij in de salon.