Voor wie zijn de producten van CHOLLEY geschikt?

In principe kan iedereen de producten van CHOLLEY gebruiken. Mensen met en zonder een huidprobleem. Dus wil jij je huid hydrateren of juist meer voeding geven dan zijn deze producten
ook bij uitstek geschikt.

Waarom kiezen voor de kracht van Fytocosmetica?

Het gebruik van Fytocosmetica is dus voor iedereen van belang. Natuurlijke Fytocosmetica respecteert de huid. De huid kan blijven ademen in tegenstelling tot producten met synthetische ingrediënten, die de huid juist afsluiten en belemmeren om afvalstoffen af te voeren.

De producten van CHOLLEY bevatten geen kunstmatige geur- of kleurstoffen en zijn niet op dieren getest.

Maar hoe weet je nou welk product je moet gaan gebruiken?

Het allerbelangrijkste is hierbij om te kijken naar jouw huidtype en naar de conditie van jouw huid?

Wat vindt jij belangrijk?

Om daarachter te komen is een huidanalyse de eerste stap! Zonder de huidanalyse door een professionele schoonheidsspecialiste zal je wellicht een product aanschaffen wat op de plank verdwijnt omdat deze niet doet wat jij wilt. Of een product dat helemaal niet geschikt is voor jouw huid, omdat je huidtype of conditie wellicht heel anders is dan wat jij denkt.

Dat is zonde, want met een product dat past bij jouw huidtype bereik je wel het beste resultaat, en zeg nou eerlijk, dat is toch wat je zou willen!

Graag helpen wij je door een huidanalyse te doen en je een vrijblijvend advies te geven over de producten van CHOLLEY om zo samen het gewenste doel te bereiken.

Cholley