Waarom omega 3 gebruiken?

Graag willen we jullie enthousiast maken over ons nieuwste product. De Omega 3 visolie

Maar waarom is Omega 3 nu eigenlijk zo belangrijk voor ons lichaam?

Vetzuren zijn essentieel voor het lichaam om optimaal te kunnen functioneren. Onder andere onze hersenen, spieren, huid en ons hart- en vaatstelsel is hiervan afhankelijk. Van alle vetzuren zijn omega-3 en omega-6 de zogenaamde “essentiële” vetzuren, omdat ons lichaam die zelf niet aan kan maken.

Het lichaam zal hiervan dus alleen voldoende binnen krijgen via een dieet ofwel via voedingssupplementen.

Het regelmatig en voldoende innemen van omega-3 vetzuren is hierbij van groot belang voor de ontwikkeling van de hersenen, het immuunsysteem en het reguleren van een normale bloeddruk.

De reden dat wij zijn gaan werken met de visolie is dat wij niet alleen van buiten de huid willen verbeteren. Maar ook van binnen waardoor we nog mooiere en betere resultaten kunnen bereiken!

Hierbij dus ook de uitleg waarom Omega 3 nu zo goed is voor je huid.

Omega 3 is onmisbaar voor de cellen in je huid. Het zorgt er namelijk voor dat de celwanden soepel en flexibel blijven. Daardoor worden andere stoffen ook beter opgenomen! Bovendien werkt omega 3 ontstekingsremmend, ontstekingen zijn een veel voorkomende oorzaak bij huidproblemen denk bijvoorbeeld aan acne of rosacea. Als je hier veel last van hebt kun je veel baat hebben bij een hoge omega 3 inname. Daarnaast verbetert het de huid barrière waardoor deze onder andere minder vocht verliest. ‘

Omega 3 is om zoveel redenen goed voor ons lichaam…

  • Je hart
  • Je hersenen
  • Je zicht
  • Je immuunsysteem
  • Je bloeddruk
  • Je spierfunctie

 

Graag willen we je net zo enthousiast maken als dat we zelf zijn. En samen werken naar een nog mooiere en stralende huid. Niet alleen van buiten maar ook van binnen! Ben jij nieuwsgierig geworden hoe jou lichaam ervoor staat? Wij kunnen dit voor jou testen!

Klik hier voor de afspraak voor test & advies in Hilversum

Klik hier voor de afspraak voor test & advies in Kortenhoef