We mogen weer aan de slag!

We mogen weer aan de slag!

Wie had begin dit jaar ooit kunnen bedenken dat we een aantal maanden later in een totaal andere wereld zouden leven. Een wereld waarin we even werden terug geworpen op onszelf. Op aanpassen en op  nog meer opletten met wat je doet. Een wereld waarin anderhalve meter de nieuwe norm is. Een wereld waarin wij met ons prachtige beroep ineens niet meer mochten werken en onze deuren moesten sluiten.

Wat hebben wij de afgelopen tijd gedaan?

Het was even schakelen maar we hebben de tijd die wij thuis moesten doorbrengen goed besteedt.
We hebben deze tijd besteedt aan ideeën die in ons hoofd zaten en hebben gekeken naar wat wij wel konden doen in plaats van wat we niet mochten doen. In plaats van stil te zitten en te wachten hebben wij in deze periode juist heel hard gewerkt en de tijd goed besteed.

Zo hebben wij een webshop ontwikkeld  waar de producten van CHOLLEY online aangeschaft kunnen worden. Als je  advies en/of een huidanalyse nodig hebt voor de juiste product keuze, dan kan je hier ten allen tijden bij ons terecht!

Wil jij een online advies gesprek?

Echter, dit wekt toch altijd vragen op bij mensen: “Ik zal dan vast ook producten moeten kopen van de salon.“ Maar dit is niet het doel van ons advies gesprek. Ons doel is om  de mensen  te laten zien wat er anders kan om zo tot een beter eindresultaat te komen. Het gebruik van producten die passen bij jouw huid type. De keuze of je daarvoor onze producten wilt gebruiken, ligt geheel bij jou!

We gaan dit op korte termijn realiseren op onze vernieuwde website. Je zal dan zelf via de “Boek nu” button bovenaan deze pagina een afspraak kunnen maken om “een online advies gesprek” te krijgen. Dit advies zal zijn van huidverzorging tot voedingsadvies.

 Eqology (de schoonheid van binnenuit)

 Ben jij iemand die elke dag in de spiegel kijkt? Ben jij de persoon die verzorging belangrijk vindt? Vindt jij voeding en balans belangrijk? Dan is Eqology voor jou een goede stap in de juiste richting. Eqology is een product wat er voor zorgt dat je lichaam weer in balans is waardoor de bloedbanen, organen en je huid weefsel verbeteren. Hebben wij je interesse gewekt met onze nieuwe ontwikkelingen en heb je hier vragen over vul dan ons contact formulier in. Binnenkort ook Online in te plannen!

Ben jij gek van koken?

Via onze social media kanalen is er elke week een ‘koken met schoonheidssalon IN’ waar de lekkerste recepten en tips voorbij komen om je huid van binnen uit te verzorgen en verbeteren.

We mogen weer open!

En dan het bericht dat wij als salon weer open mogen! Fantastisch!

Maar natuurlijk wel met de nodige richtlijnen die wij strikt zullen hanteren om ervoor te zorgen dat we het Corona virus onder controle houden en we langzaam aan met z’n allen weer toe kunnen werken naar het nieuwe normaal. Dit allemaal voor zowel onszelf en onze gezinnen als uiteraard voor jullie als klant.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de ANBOS.

Dit houdt in dat we tijdens de behandeling:

– Mondkapjes dragen;

– Onze handen minimaal 20 sec. wassen zowel voor als na de behandeling;

– Elke klant krijgt zoals hij/zij gewend is schone handdoeken op de stoel;

– Wij reinigen de deurkruk en het houtwerk na iedere klant;

– Bij het afrekenen gebruiken we de pinautomaat en deze zal voorafgaand en na afloop gereinigd worden.

Wat verwachten we van jullie als klant:

– Ben je verkouden of heb je klachten als keelpijn, een loopneus, niezen of ben je hoesterig of heb je verhoging of koorts meldt je dan af door te bellen naar 035-6295208 of meldt je af via de afmeldbutton in je bevestiging mail. of ga naar ons contact formulier en stuur ons een email bericht. 

 Let op!! Wegens de drukte kan het zijn dat bellen langer duurt, houdt hier rekening mee.

– Kom op het tijdstip dat je de afspraak hebt en niet meer dan 5 minuten van tevoren. Hierdoor voorkomen we dat er mensen in de ontvangstruimte moeten wachten

We moeten het met z’n allen doen en we hopen jullie in goede gezondheid weer snel te mogen verwelkomen in de salon!