Wenkbrauwen epileren Hilversum

Wenkbrauwen epileren Hilversum

Wenkbrauwen zijn bepalend voor je uitstraling. Kies daarom voor perfecte wenkbrauwen. Ze goed bijgewerkt en in model hebben kan veel doen voor je gezicht. Te donkere wenkbrauwen geven je een norse uitstraling. Lichte wenkbrauwen zorgen ervoor dat je gezicht niet spreekt. In onze schoonheidssalon is het mogelijk je wenkbrauwen te laten epileren. Wil je je wenkbrauwen laten epileren in Hilversum? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze werkwijze bij epileren

Bij een behandeling kijken we naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauw en wat past bij je gezicht. We luisteren natuurlijk ook naar jouw wensen. Het epileren en in model brengen van de wenkbrauwen doen we met een pincet, hars en/of sugaring. De allereerste keer kan epileren een klein beetje pijnlijk zijn, maar het gevoel went snel. Kom je vaker terug voor een behandeling dan worden de behandelingen steeds pijnlozer. Het behandelen van de wenkbrauwen duurt 15 tot 25 minuten. Nadat we je wenkbrauwen in vorm hebben gebracht zijn ze symmetrisch en hebben ze een natuurlijke vorm. De haartjes blijven enkele weken weg. De haartjes die terugkomen zijn dunner waardoor ze gemakkelijk te epileren zijn.

Maak uw behandeling compleet

Het totaalplaatje compleet maken? Kies er dan voor je wenkbrauwen ook te laten verven. Hierdoor krijg je een sprekendere blik en hoeft je niet meer iedere dag in de weer met wenkbrauwpotlood. Ook voor het verven van wimpers kun je bij ons terecht. Het is een ideale oplossing voor mensen die van zichzelf geen donkere wimpers hebben. De kleur blijft enkele weken zitten. Direct een afspraak te maken om je wenkbrauwen te epileren in Hilversum? Dat kan! Stuur een mail of bel naar 035 6295208. Heb je een vraag over een van onze behandelingen? Aarzel niet en neem gerust contact op. Persoonlijke aandacht en het bieden van een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Schoonheidssalon IN Hilversum is gespecialiseerd in huidverbetering van het hoogste niveau. Naast deze behandelingen bieden wij diverse schoonheidsbehandelingen, zoals een ontspanningsmassage, hot stone massage, pedicure, manicure, pigmentbehandeling en acne behandeling. Enthousiast geworden? Kom langs bij Schoonheidssalon IN Hilversum. Wij zijn gevestigd in Salon B. We zien je graag!

Contact opnemen