Ontspanningsmassage

Bij Schoonheidssalon In bieden wij massages aan die heerlijk ontspannend zijn. Deze stevige massage is heerlijk voor mensen die blokkades in hun lichaam hebben en die willen verwijderen of verminderen. De massage is aangepast op de wens van de klant maar is zeker geen standaard ontspanningsmassage.

Massage

Deze massage is bedoeld om even los te komen van de dagelijkse stress. Tijdens de massage worden spieren, pezen en gewrichten soepeler gemaakt en de doorbloeding van de spieren en de huid bewerkstelligd. Ook wordt de afvoer van lymfevocht gestimuleerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Naast een algeheel gevoel van ontspanning, kan deze massage stressklachten verhelpen zoals spanningshoofdpijn en rug- en nekpijn. Deze vorm van massage is voor iedereen geschikt, zowel voor mensen die lichamelijke klachten hebben, vermoeid zijn en voor degenen die prima in hun vel zitten. De positieve werking van deze massage is dat je lichamelijk en geestelijk even helemaal tot rust komt vanuit een druk leven. Het levert je lichaam zo’n vakantiegevoel op dat je humeur er beslist zonniger van wordt en je er de dagen daarna energie van krijgt.

Er zijn verschillende soorten massagetijden beschikbaar. Je kan kiezen uit een korte massage van 30 minuten, een gemiddelde massage van 45 minuten of een uitgebreide massage van 60 minuten. Kijk hieronder voor de verschillende prijzen die wij hanteren bij de verschillende tijden.

30 min massage € 39.50

45 min massage € 57.00

60 min massage € 73.50

Bij Schoonheidssalon In bieden we nog andere verschillende massagevormen aan. Een korte uitleg en link naar de aparte pagina’s van deze massages is hieronder te vinden.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is ideaal voor het verbeteren van de huidconditie. Deze vorm van massage is zeer geschikt voor de behandeling van rimpels, acne en littekens. Het is belangrijk dat zo’n massage goed uitgevoerd wordt, daarom dat je hiervan verzekerd bent van goed opgeleide schoonheidsspecialisten bij Schoonheidssalon In. Er wordt een speciale techniek uitgevoerd waardoor er meer zuurstoftoevoer is in de huid. Hierdoor kan de huidskleur en huidsstructuur iets veranderen. Je huid wordt namelijk egaler en levendiger. Deze massage is uitstekend voor hangwangen, rimpels en verslapte huid door bijvoorbeeld zwangerschap. Voor meer informatie kijk je op de pagina van bindweefselmassage.

Hotstone massage

Bij een hotstone massage wordt er gebruik gemaakt van warme stenen. Deze warmte van deze stenen dringt door tot diep in het weefsel, de spieren, botten en gewrichten. Het werkt uitermate ontspannend en opgehoopte afvalstoffen worden losgemaakt en gemakkelijker afgevoerd. Deze massage werkt zeer goed bij spanning, stress, spijsverteringsklachten, spierpijn, gewrichtsproblemen als reuma of artrose, rug- en nekklachten en een slechte doorbloeding. Als je meer wil weten over deze speciale hotstone massage kun je op de pagina van de hotstone massage kijken en eventueel gelijk een afspraak maken!

Pedicure

Ook de voeten hebben verzorging en massages nodig. Ook pedicures vallen onder het werkveld van Schoonheidssalon In. Wij bieden verschillende pedicure pakketen aan waarbij uw voeten heerlijk verzorgd worden. Kijk voor meer informatie en prijzen op de pedicurepagina.

Gezichtsbehandeling of Brazilian Wax

Wil je een heerlijke gezichtsbehandeling of ben je helemaal klaar met het eeuwige scheren? Ook hiervoor ben je bij Schoonheidssalon In aan het juiste adres. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan waarbij uw huid uitgebreid gereinigd en verzorgd wordt. Voor meer informatie bekijk je de website van onze gezichtsbehandelingen. Ook Brazilian Wax is iets wat wij aanbieden. Hierbij worden de intieme delen gewaxt waardoor je een tijd geen omkijken hebt naar het scheren. Bij Schoonheidssalon In maken wij gebruik van een speciale waxmethode omdat sommige mensen allergisch zijn voor de standaard hars. Kijk voor meer informatie over deze methode op de pagina van de Brazilian Wax.

Wil je een afspraak maken bij Schoonheidssalon IN? Maak dan online een afspraak in onze vestiging in Hilversum of Kortenhoef.